"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Köpek saldırısına karşı dua

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dmkol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dmkol

Kayıtlı Üye
Böyle bir dua vardı,çok eskiden birinden duymuştum ama unuttum.Hatta duadan sonra veya önce de muhtemel tehlikeli köpeğe ''Kıtmir'in selamı var'' deniyordu.Bilgisi olan var mı?

kıtmiyr yedi uyurlar'ın köpeğiydi hikayede adı geçer ve bende cennette bulunacak hayvanlar arasında diye birşey duymuştum.benim bir arkadaşım köpeklerden çok korkar "eüzübikelimatillehit tammeti..." okurdu o değil galiba ama.

Sanirim sen bu duayi diyorsun: Heyhate heyhate lima tuaduun. yanlis hatirlamiyorsam köpege bu dua söylenir ve seni rahat birakir.

Cebbarine be taşdum be taşdum, Cebbar-i ne Fetekkullah-i vey't-il um! Okunuşu böyleydi duanın, yazılışını doğru yazmamış olabilirim, okunuşu aynen böyleydi eminim (çok küçüktüm öğrendiğimde yazı yazmayı bilmediğim için o zamanlar kelime-kelime öğretmişti)! Köpek duası bu. Anneannem hafızdı rahmet olsun canına! Şimdilerde onun gibiler kalmadı, çünkü kendisi burda değil Makedonya'da medrese de okumuştu. Kaynak sorarsınız diye söyledim. Elinden hiç düşürmediği Kur'an-ı Kerim'i bile tarihi eser gibiydi ve tarihi eser niteliği taşıyan anneannemin dedesinden (1800'lerden) kalma (osmanlı el yazması kitapları çok meşhurdu.)!:Angel_anim:

marvel arkadasin yazdigi dua köpekleri insanin yanindan uzaklastiran duadir. ben cok uyguladim ve ezberimde olan dualardan birisidir.

[SIZE=2,5]Chillout[/SIZE] hocam hangisi senin hatirlamak istedigin var mi bunlarin içinde. bende merak ettim doğrusu. çünkü 7 uyurlar çok ilgilendiğim zatlardı. ve Kıtmiyr isimli köpeğinde oraya bir emirle gittiği ni öğrenmiştim.

böyle bir duanın varlığından haberim yoktu, paylaşan kişiye teşekkür ediyorum. mahallemizde çokça köpek var, sanırım Kıtmir'i bilmiyorlar :)

Köpek vahşidir serbets kalırsa parçalar (saldırgan olanlar) benim başıma geldi 4 enerji birden gönderdim köpekte ufak bir sakinleşme olmadı bunlara işlemez kaçın kurtarın kendinizi

Geri