"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Konu acma+resimli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ambriel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ambriel

Kayıtlı Üye
Sevgili uyeler simdi sizlere basit sekli ile sitemizde paylasmak istediginiz konulari, nasil yeni bir konu olarak acabileceginizi resimler ile anlatmaya calisacagim. Yalniz herhangi bir konu acmadan evvel forum kurallarini buradan okumaniz, sonra paylasmak istediginiz konulari acmanizdir. Forum kurallarina uymayan konular silinecektir.

1- Ilköncelikle sitenin en ustunde bulunan Forumlar bölumunu secin.
Ekli dosyayı görüntüle 1143

2-Asagiya dogru giderek paylasacaginiz konunun ilgili basligini bulun. Ben burada örnek olarak bir kitap paylasimini gösteriyorum. Mabet kaynaklari bölumunde, Mabet kitaphanesini aciyorum. (Bu butun forumlar icin gecerli olup, önemli olan paylasacaginiz konu dogru bölum altinda acilmis olmalidir).
Ekli dosyayı görüntüle 1113

3-Paylasacagim kitap Turkce oldugunu varsayalim, Turkce eserler Kitaphanesini aciyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 1116

4- Yeni konu basligini tikliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 1117

5-6- Ve son olarak acilan pencerede konu basligimizi belirtip, paylasacaginiz konu hakkinda resimler veya linkler hakkinda detayli bir bilgi verdikten sonra. Asagidaki Konuyu ac kutucugunu tikladiginizda. Paylasimlarinizi yapmis olacaksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 1118

Isteyenler icin ayrica bir video var. Buyurun buradan da bakabilirsiniz. Yalniz size tavsiyem buyuk ekranda bakmaniz konuya...

GizliMabet icin kucuk bir konu acma, videolu Rehber

Son bir hatirlatma daha. Forum kurallarini dikkatlice okuyunuz!

En son güncellenen konu açma videosu

[video=youtube;C3aCfNHCiXE]http://www.youtube.com/watch?v=C3aCfNHCiXE[/video]

Iyi Forumlar :)
Sevgi ve Isikla

pardon ama kimseden cevap alamadım konu açmak istiyorum nasıl yapabilirim

Selam, sevgili sehvayil arkadaşımızın verdiği linke ek olarak aşağıda verdiğim linkte güncellenen konu açma rehberine de bakabilirsiniz... Tavsiyem rehber videoyu baştan sona bir defa izleyip mantığını anladıktan sonra paylaşımlarınızı sunmanız.

Güncel

Kolay gelsin ve İyi forumlar.

Konuyu açmadan önce okumalı ve önizleme yapmalısınız. Siz düzeltme yapamıyorsunuz, düzeltilmesini istediğiniz mesajlarınızı bölümün moderatörüne iletin.

Ben konu açtım ama göremiyorum ayrıca modlara özel mesaj gönderdim ama gönderilen kutusunda da göremiyorum yapamadımmı acaba yardımcı olabilirmisiniz

Ben konu açtım ama göremiyorum ayrıca modlara özel mesaj gönderdim ama gönderilen kutusunda da göremiyorum yapamadımmı acaba yardımcı olabilirmisiniz

Sorular bölümüne açtıysanız kontrole tabi olduğu için bir müddet bekleyebilirsiniz. Bu forum kurallarında yazıyor.
Özel mesajı nasıl gönderiyorsunuz?

Göndereceğim kişinin nickine basıp özel mesaj gönder yapıyorum ama gönderilen kutumda yok

İletim raporu gelmiyor mesajınız gönderilmiştir sizi özel mesaj kutusuna yönlendiriliyorsunuz yazıyor şimdi size özel mesaj göndermeyi deniycem buradan gelip gelmediğine cevap verirmisiniz

Eğer mesaj ayarlarından o seçeneği işaretlemezseniz gönderilenler kutusunda görünmüyor. Aynı durum bende de olmuştu genel ayarlardan seçeneği değiştirmiştim. Genel ayarlarda forum kullanımıyla ilgili kolaylaştırıcı çok şey var. Mesela cevap verdiğim konulara otomatik abone oluyorum, cevap geldiğinde mail geliyor.

Geri