Ambriel
Kayıtlı Üye
Sevgili uyeler simdi sizlere basit sekli ile sitemizde paylasmak istediginiz konulari, nasil yeni bir konu olarak acabileceginizi resimler ile anlatmaya calisacagim. Yalniz herhangi bir konu acmadan evvel forum kurallarini buradan okumaniz, sonra paylasmak istediginiz konulari acmanizdir. Forum kurallarina uymayan konular silinecektir.
1- Ilköncelikle sitenin en ustunde bulunan Forumlar bölumunu secin.
Ekli dosyayı görüntüle 1143
2-Asagiya dogru giderek paylasacaginiz konunun ilgili basligini bulun. Ben burada örnek olarak bir kitap paylasimini gösteriyorum. Mabet kaynaklari bölumunde, Mabet kitaphanesini aciyorum. (Bu butun forumlar icin gecerli olup, önemli olan paylasacaginiz konu dogru bölum altinda acilmis olmalidir).
Ekli dosyayı görüntüle 1113
3-Paylasacagim kitap Turkce oldugunu varsayalim, Turkce eserler Kitaphanesini aciyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 1116
4- Yeni konu basligini tikliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 1117
5-6- Ve son olarak acilan pencerede konu basligimizi belirtip, paylasacaginiz konu hakkinda resimler veya linkler hakkinda detayli bir bilgi verdikten sonra. Asagidaki Konuyu ac kutucugunu tikladiginizda. Paylasimlarinizi yapmis olacaksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 1118
Isteyenler icin ayrica bir video var. Buyurun buradan da bakabilirsiniz. Yalniz size tavsiyem buyuk ekranda bakmaniz konuya...
GizliMabet icin kucuk bir konu acma, videolu Rehber
Son bir hatirlatma daha. Forum kurallarini dikkatlice okuyunuz!
En son güncellenen konu açma videosu
[video=youtube;C3aCfNHCiXE]http://www.youtube.com/watch?v=C3aCfNHCiXE[/video]
Iyi Forumlar
Sevgi ve Isikla
1- Ilköncelikle sitenin en ustunde bulunan Forumlar bölumunu secin.
Ekli dosyayı görüntüle 1143
2-Asagiya dogru giderek paylasacaginiz konunun ilgili basligini bulun. Ben burada örnek olarak bir kitap paylasimini gösteriyorum. Mabet kaynaklari bölumunde, Mabet kitaphanesini aciyorum. (Bu butun forumlar icin gecerli olup, önemli olan paylasacaginiz konu dogru bölum altinda acilmis olmalidir).
Ekli dosyayı görüntüle 1113
3-Paylasacagim kitap Turkce oldugunu varsayalim, Turkce eserler Kitaphanesini aciyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 1116
4- Yeni konu basligini tikliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 1117
5-6- Ve son olarak acilan pencerede konu basligimizi belirtip, paylasacaginiz konu hakkinda resimler veya linkler hakkinda detayli bir bilgi verdikten sonra. Asagidaki Konuyu ac kutucugunu tikladiginizda. Paylasimlarinizi yapmis olacaksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 1118
Isteyenler icin ayrica bir video var. Buyurun buradan da bakabilirsiniz. Yalniz size tavsiyem buyuk ekranda bakmaniz konuya...
GizliMabet icin kucuk bir konu acma, videolu Rehber
Son bir hatirlatma daha. Forum kurallarini dikkatlice okuyunuz!
En son güncellenen konu açma videosu
[video=youtube;C3aCfNHCiXE]http://www.youtube.com/watch?v=C3aCfNHCiXE[/video]
Iyi Forumlar

Sevgi ve Isikla