bu gibi şeyler beynimin kapasitesini zayıflatıp bloke ediyor nasıl kurtulurum ?
Tam da bu yüzden felak ve nas sureleri indi.
Ben birkaç yerde OKB diye bahsettim. Ama temelde aynı korku ve telaş merkezinin manipule edilmesi dolayısı ile kişi kontrol dışına çıkıyor hayal kurarken.
Hayal kurarken dahi istem dışı düşmanlar yaratıp o düşmanlara hadlerini bildiriyor insan. Bunun içindeki şeytani cin tarafından manipule edildiğini de farkedemiyor. Aynı kafir cin bir spam daha atıyor ve bu sefer hayalimizdeki düşman 1 atak yaparak sinsi bir hamle ile bizi tehrik ediyor ve biz de başlıyoruz tüm saf hayalimizi terkedip o hayali düşman ile dalașmaya.
Başlarda had birdirmek ile başlayan bu hayali zevk, git gide intikam almaya, intilamdan beslenmeye evriliyor.
Bunu takip edemiyor insan çünkü buna kapılıyor. Karadelik enerjisi gibi bir şeytani tuzaktır bu.
Bu enerji ile (musallat olmaya çalışan kafir cin ile) asla dalașmalak gerek.
Çünkü bizim işimiz gücümüz var, sosyal hayatımız var ama kafir cinin yani o negatif ruhani varlığın tüm işi gücü bizi sadece yormak. Yani o sonsuza kadar devam edebilir ama biz onun kuralına göre oynarsak zamanla bitap düşeriz. Zaten vakalar ortada. İnsan hayal kuramadığı için iç huzurunun kapısını kendi üstüne kitlenmiş durumda artık.
Yani bununla baședebilmek en etkili yöntem mekanizmayı dışarıdan görmektir..
Felak ve nas insaflı surelerdir. Allah'a sığınmayı yani perspektif değiştirerek o negatif varlık ile bağ kesmeyi öğütler.
Ayetel kursi ise o kapılıp gittiğimiz mekanizmayı bozmayı, parçalamayı öğretir. Daha cebbar bir korunma sağlar.
Büyü, istem dışı irade kaybı, psișik saldırı veya OKB Ayetel kursi ile bozulurken,
Felak ve nas ile de pansuman yapmış oluruz.
Felak ve nas kesin suretle anlamı ile idrak edilmelidir. Çünkü havas boyutu belli mekanizmaları bağlar ama mana boyutu direk avamı yani bizi bağlar. İçimizdeki kuvvetlerin farkına varmamizi sağlamış olur. Çünkü ayeti uygulayıp ta sonuç almayan yoktur.
Einstein ne diyor?
Problemlerinizi çözmek istiyorsanız, problemleri yarattığınız zihin üzerinden düşünmekten vazgeçmelisiniz.
Yani aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek nasıl ki ahmaklık ise,
Kontrolüz hayal kurarken beliren hayali düşmanlar, hasetçi müdürler, kıskançlığından çatlatmak istediğimiz o teyzeler ile basetmenin tek yolu o enerjiye kapılmamaktır. Kapılmamak için de yerine koyulabilecek birsey gerekir. İşte o enerji de ana akım yaşam enerjisidir. Paralel kaçak akımdan kurtulmak herzaman ana akım saf enerji ile olur. İşte o enerji de bize göre Allahın yarattığı enerjidir. Allah ise enerjinin sahibi olarak adaletli bir oyun kurucu ve yüksek akıl mimar olarak kendini bize tanıtmış haldedir artık.
En ufak bir had bildirme fantazisi bile musallatımıza bir anda 2x fazla ters hayal vesvesesi verdirtir. Tuzağa düşmemek gerek. Nefs tuzağa çekilir vesveselerin birbirinden farklı suretleri ile.
Ilerlemiş vakalarda ise durduk yere insanlara karşı acımasız olmayı bize telkin eder, insanları kötü ve çıkarcı taraflarını bize empoze eder. Bu şekilde de sosyal ilişkilerimizin ayarını bozarak bizi kollektif enerjiden koparmak ve çabuk hal değiştiren hallere sürüklemek isterler.
Çünkü bizim kendi tanrimiz olma ideali var şeytanın. Bunun için de çabuk bozulan ve kolay tahrik olan bir psikolojiye bizi bir an önce kitlemek ister.
Bu zihnin bir oyunu zannediyor. Ama değil. Bu canlı ve nagatof ruhaniler tarafından kasıtlı yapılan bişeydir.
Bu videoların hangileri durumuna uygunsa istediğin süre boyunca kullanman faydalı olabilir.
OCD Karşıtı Subliminal
Ego Ölümü Subliminali
Odak Artırıcı Subliminal
Anda Olma Subliminali
Bu küresel sorunun () üzerinde yeterince çalıştıktan sonra bu durumun temel sebeplerinin (kişiden kişiye değişebilir) zihnin uyku durumundan çıkamayıp kısık şekilde rastgele imajinasyonlara devam etmesi, egonun kişiyi oyalayıp uyanmasını engellemesi (egonun etkili olması için kişinin bahsedilen istemsiz halde olması lazım) ve benzeri sorunlar başlıca yaşanıyor. Ego gereksiz takıntılar, rahatsız eden imajinasyonlar ve benzeri gibi içerikleri kullanarak kendini yaşatmaya çalışan bir zihin paraziti gibidir. Anda olup belirli bir keskinlik yakalandığında ego etkisini kaybeder. Ego ölümü mevcuttur.
çok güzel mükemmel açıklamışsınız bu sureleri okumaya devam edeyim , teşekkürler![]()
Kontrolüz hayal kurarken beliren hayali düşmanlar, hasetçi müdürler, kıskançlığından çatlatmak istediğimiz o teyzeler ile basetmenin tek yolu o enerjiye kapılmamaktır. Kapılmamak için de yerine koyulabilecek birsey gerekir. İşte o enerji de ana akım yaşam enerjisidir. Paralel kaçak akımdan kurtulmak herzaman ana akım saf enerji ile olur. İşte o enerji de bize göre Allahın yarattığı enerjidir. Allah ise enerjinin sahibi olarak adaletli bir oyun kurucu ve yüksek akıl mimar olarak kendini bize tanıtmış haldedir artık.
Sığınmak evet ama bir de tarafını belli etmek gerek.
İnsan enerji bağını kesemedikçe, oluşturduğu kısır döngünün sorunsallarından egosal olarak beslenmeye başlar. Bu da onu evrensel enerji ile deșarz olmaktan artık alıkoyar. Çünkü bu onun kendi talebidir artık.
Musallat olan cinler kendilerini öyle güzel gizlerler ki, cinlerin verdiği kuruntularla basbașa kalan kişi önce öfke krizi geçirir, sonra kibrinden kırılır sonra yorgun düşerek kurban rolüne girer ve karşı tarafın vicdanı ile sinsice oynamaya kalkışır, biraz dinlenince yine egosal bir atılım yapar. Yani kafir cinlerin tam istediği hale gelme yolunda hallerle hallenmeye başlar.
Çünkü kolayca mod değiştiren kişi artık bir telkinde akli düzlemden sapabilecek hale getirilmeye çalışılır. Bu da, altın vuruş için uzun vadede yaptırılan bir tatbikattır.
Cinlerin gerçekten çok zeki olanları vardır. Zeki bir ifrit sıradan bir insandan üstündür. Onlar acele etmezler. Çünkü bin yıl yaşarlar. Biz ise 80 yıl yaşıyoruz. Yani musallat olan bir cin kendi takvimine göre kısa bir sürede bizi 10 yılda da eritebilir.
Musallat demek sana hissettirmeden yatırım yapılıyor demektir. Yavaş yavaş çökersin duruma uyanamazsan.
Ama korunuyorsan da bir olaganüstülük farkedersin. Çünkü iki enerji çakışır ve sen bir anda uyanırsın. İşte o zaman da kendilerini açık ederler artık. Zaten toplumda artık cinleri açık açık gören kişiler de var bu yüzden.
Bu kişiler uzun süre korunmaya gayret eden ama bitap düşmenin eşiğine gelmiș kişiler. Allah, kanunu gereği kimseye kaldırabileceğinden fazla yuklemedigi için bir süre Sonra tüm olup bitenlerin musallat cin işi olduğu ortaya çıkar. İlla çıkar. Çünkü kişi bitap düştükçe aslında içindeki musallatı bitap düşer. Kişi bunu kendi ruh hali zanneder halbuki ruhsal kanalını cin kontrol ettiği için bu debelenmeyi o yaşar. Ve mekanizma kırılır. Sömürü düzeni çöker. İşte psikologlar ancak bundan sonra devreye girebilir. Ama Müslüman için buna da gerek kalmaz zaten beyninde Kuran kodlu olduğu için blokajı kalkar kalkmaz bir anda normalleşme görülür. Hatta ateist bir psikolog kendi terapi yöntemi ile Müslüman bir kişiye ters etki bile yapabilir. Çünkü Müslüman kişi arı bir zihin ile bakınca aynı kutsalı paylașmadığı hiçbir şey ile derin bağ da kuramaz. Referans noktası önemlidir onun için.
valla üstadım bu konularda bayağı bilgili olduğun kesin bu açılardan olaylara hiç bakmamıştım yorumlarını soluksuz okudum çok teşekkür ederim..
Çok araştırdığım çektiğim bir sorundu bu.
Yalnız yaşıyorsanız beyin sosyaliteyi tamamlamak için böyle durumlar çıkarabiliyor.
Ama benim gibi yıllardır bunun bir sorun ve işlerinizi yapamaz hale getirişini fark ettiyseniz size tavsiyelerim var.
Yine böyle kuruntu , hayal, takıntı, düşünsel döngü çıkmazıyla beyniniz, bilinçaltınız ve iç sesinizden yaka silker hale geldiyseniz a ile başlayan ve x ile biten bir uyku ilacı var. Uyuyamadığım dönemlerde zorla aldığım uykuma hemen yaramadığı ama kafamın tamamen sustuğunu ve normal insan gibi işimi yapmama yarayan muhteşem bir ilaç olduğunu farkettim. Prospektüsüne baktığımda neden işe yaradığını daha da iyi anladım. Kesinlikle tavsiye ederim. Bir tabletin 1/3 ya da yarısı iş görmektedir. Düzenli kullanmamaktayım. Çok faydasını gördüğümü altını çize çize söylemek isterim. Hala da kullanmaktayım ara ara.
Dipnot: Bu anlık çözümdür. Tedavi etmez.
İnançlarınıza göre insan iradesinden daha kuvvetli bir cin ya da şeytan iradesi olduğuna inandığınız gibi bir anlam çıkıyorum yazılarınız da lakin inandığınıza bu durumda ters düşmüş olursunuz ya ben yanlış anlıyorum ya siz yanlış ifade ediyorsunuz.
İslam da bu hakikat böyle iken gelip her olayı cinsel yönelimleri bile cinlere bağlamak bir ütopyadır bana göre.