"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kontejyan Özel dua çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dynamic apnea

Kayıtlı Üye
Kontejyan özel dua çalışması
Genel manada özel dua çalışması yapılacaktır, çok özel sureler ve isimlerle sıkıntılı hallerin defi istenecektir.. Çalışma 3 Temmuz gece yarısı saat Türkiye saati ile 23:45 te başlayacak sabah ezanı ile sonlandırılacaktır, çalışmaya katılım göstermek isteyenler bana anne isimlerini ve kendi isimlerini bildirecek, vekaleten dua edilcektir... Çalışmaya katılanlar ise
belirtilen saatte şu ayetleri okuyarak kendileride hazır olacak...

1.Fee teallellahül melikül hakk ve la ta'cel bil kur'ani min kabli ey yuk'da ileyke vahyühu ve kur rabbi zidni ilmaa (Taha 114)

2.Rabbi fe la tec'alnı fil kavmiz zaliminn (muminun 94)

3.Ve iz yerfeu ibrahımül kavaide minel beyti ve ismaiyl. rabbena tekabbel minna. inneke entes semıul aliym (Bakara 127)

4.Rabbenağfir lı ve li valideyye ve lil mü'minıne yevme yekumül hisab (İbrahim 41)

Çalışmaya katılım için küçük bir şart var ki Dua için size güç kazandıracaktır.. Çalışmaya katılımdan önce mutlaka 1 fakir kimseyede olsa 7 tl'den az olmamak kaydı ile yardım edilmeli, yemek yedirilmeli vs. Bunu gerçekleştirmeyenler çalışmaya katılım göstermesin, zira çalışma esnasında Fakirlere yardım etmekle ilgili ayeti sened göstererek talepleri Gök semaya iletecegiz.. Ayrıca çalışmanın amaçları arasında sadece dua etmek degil, din dil ırk maddiyat gözetmeksizin insanlık olarak kardeşlik duygusunu canlandırmak, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını bir yudum su gibide olsa karşılamaya çalışmaktır...

selam ve dua ile

Ne kadar güzel bir çalışma ihtiyacı olana yardım edilecek ki ,ihtiyacına yardım bulacak ihtiyacı olanlar demek :) İyi çalışmalar dilerim şimdiden.

Çok harika kardeşim Allah ım razı olsun senden ve senin gibi düşünenlerden saolun var olun hep inşallah...

Çok güzel beni hemen ekleyebilirsiniz ,çok sevindim bu çalışmaya sabırsızlıkla bekleyeceğim.

1.Fee teallellahül melikül hakk ve la ta'cel bil kur'ani min kabli ey yuk'da ileyke vahyühu ve kur rabbi zidni ilmaa (Taha 114)

3.Ve iz yerfeu ibrahımül kavaide minel beyti ve ismaiyl. rabbena tekabbel minna. inneke entes semıul aliym (Bakara 127)

4.Rabbenağfir lı ve li valideyye ve lil mü'minıne yevme yekumül hisab (İbrahim 41)

bunların adet sayısı varmı ?

bunların adet sayısı varmı ?
Hayır dilediginiz kadar okuyabilirsiniz... 1 kez okumanızda kafidir..

annemin adınada katıldım umarım oluyodur.ismini ve annesinin adını vererek benim rumuzum üzerinden .bilgilendirirseniz sevinirim

forumum yeni bir üyesi olarak güven problemi yaşıyorum, umarım anlayışla karşılarsınız. neden doğum tarihlerinmiz anne baba adlarımız soruluyor? isteiğimiz dışı büyülere ve saire maruz kalmayacağımızın garantisi var mıdır? Lütfen saygızılık olarak algılamayın. Ben katılmak istiyorum ama güven sorunum var.

yaptığınız çalışmadan dolayı sisi tebrik ediyorum ve bizleri düşündüğünüz içinde çok çok çok sağolun allah razı olsun ....gerçekten çok güzel bir çalışma bende katılıyorum sevgili Kontejyan

forumum yeni bir üyesi olarak güven problemi yaşıyorum, umarım anlayışla karşılarsınız. neden doğum tarihlerinmiz anne baba adlarımız soruluyor? isteiğimiz dışı büyülere ve saire maruz kalmayacağımızın garantisi var mıdır? Lütfen saygızılık olarak algılamayın. Ben katılmak istiyorum ama güven sorunum var.
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz üyeliginiz hayırlı olsun... Bizler burada bir aileyiz sizde ailemize katıldınız.. Ben çalışmada dogum tarihi istemedim sadece isim bilgileri istedim, dua ettigimizde örnek olarak basitce şöyle anlatayım, mesela Ayten Kızı Fatma, Ahmet oglu Mehmet Rasim oglu Hüseyin'e okudugum surelerin ve ayetlerin faziletini bagışlıyorum sen yerine kalbine bereketine ulaştır şeklinde adres belirtecegim... Güven sorununuz var ise katılmayınız zira olumsuz durumlarınızda bu kez bizi suçlarsınız Allah korusun.. Burda amacımız hem sizlerin yardım görmesi hem Fakirlerin yardım görmesidir.. Büyük sevap kazanılacak, kardeşlik ve yardımseverlik duygusunun farkındalıgı bina edilecek bunun hazzı alınacak ve duaya icabet nasib edildiginde katılan arkadaşlarımızın hayatına rahmet olacak inşallah...

Böyle hayırlı bir çalışmayı bizler adına yapacağınız için çok teşekkürler. Allah kabul etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri