"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kolay Büyü Doğrumudur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

telekinezilevitasyon

Banlı Kullanıcı
merhabalar mabet kullanıcıları bir arkadaşım bana bir büyü söyledi mümkün olacağını pek zannetmedim bide size sormak istedim birisini size aşık etmek veya onunla muhabbet kurmak için kolay büyü yolu söyledi bana aynı URUM adlı kullanıcının göz majisi tarzı bir yol söyledi bu yolla birisini size aşık edebilir yada onunla muhabbet kurabilirsiniz muhabbetiniz yoksa muhabbetiniz artabilir falan dedi sizce bu doğru mudur bu kadar kolay ve kısa yoldan olabilir mi ?

Bir cevap verebilirmisinz lütfen !!
 
Kolay büyü diye bir uygulama, kavram yoktur, büyünün kolayı veya zoru yoktur. Uygulamayı yapan Majisyen'in enerji seviyesine, yeteneğine bağlı bir durum söz konusu.

-Majisyen kelimesini vurguladım çünkü bir büyü uygulaması yapmak için Maji yani büyü ilmine vakıf olmak gerekiyor.

-http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=210&highlight= söz konusu uygulama.
 
Urum un paylaştığı tekniğe daha çok enerji yönlendirmesi desek daha mantıklı olur buda onu senin tabirin ile kolay büyü olmaktan çıkarır. Büyü yapan kişiye bağlı ona göre kolay sana göre zor. Kısacası gösterdiğin örnek zaten bir büyü değil
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst