"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kokoloji - Mavi Kuş Testi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan logii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1. Kuşun renk değiştirmediğini siyah kaldığını söyleyenler karamsarlardır:

Durum bir kez kötüye gidince bir daha asla düzelmeyeceğini ve daima öyle kalacağını mı düşünüyorsunuz? Belki de şöyle düşünmeye çalışmalısınız: Eğer bu en kötü durumsa o zaman daha kötüye gidemez. Unutmayın hiç dinmeyen yağmur yoktur ve en karanlık gecenin sabahında bile mutlaka güneş doğar.

aslında bu tarz testlerin göreceli sonuçlar çıkardığı kanısındayım.zira soğukkkanlılığım ile tanınırım.siyah dedim çünkü en sevdiğim renktir.

3. Kuşun beyaza döndüğünü söyleyenler baskı altında sakin ve kararlı davranabilenlerdir:

"En kötü zamanlarda bile kaygılanmakla ya da kararsızlıkla zaman kaybetmiyorsunuz. Eğer durum çok kötüleşirse o zaman gereksiz bir üzüntünün bataklığına gömülmeden kayıplarınızı bir kenara atıp amacınız için kendinize yeni bir yol seçiyorsunuz. Bu iradeli tutumunuz, işlerinizin hep yolunda gitmesini sağlıyor."

Bazen ters karşılanıyor ama birisinin sakin kalmasında her zaman fayda vardır ,)

Ben önce kuşum yeşile dönüdüğünü düşünmüştüm.
Mecburen bir şık seçmem gerekince beyaz dedim.

Kesinlikle doğru;zamanımı biran bile boşa harcamayı sevmem.
Şansım kötüdür ama kedi gibi her zaman yolumu bulurum.
Arkama bakmam ve yıkılmam.

Kendimce bir mantık yürüttüm ben.:) Önce maviydi, sonra sırayla sarı, kırmızı ve siyah oldu. O halde tekrar renk değiştirirse bu renklerden biri olamaz ve siyahın tam zıddı beyaz olmak zorundadır dedim.:) Renk değiştirmesi gerekmeyebilirdi de siyah son nokta olabilirdi ama kuş şans sembolü olarak nitelendirilmiş.

“Allah’in rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz.”

Direkt beyaz kuş cevabım . Hiç düşünmeden. Umutsuzluk günahtır. Farklı bir testmiş. Teşekkürler.
(Zümer/53)

bende direk beyaz dedim. sanırım şu var siyah renkten sonra ilk akla gelen renk çoğunlukta zıttı olan beyaz.çoğumuzun beyaz demesi de bu yüzden olabilir kanısındayım :)

Geri