"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Klourlu flourlu su ve beyin kontrolu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kar

Elit Üye
Beyin suyunuz, cok yuksek derecede kristal yapilanmadir. Saf kucuk kristaller ki, buna molekul-kume adini veriyoruz. Birbirine baglanmis olarak ve bu sekilde geometri oldugu icin, belirli bilgileri iletebilen bu yapiyi, suda da buluyoruz. Bu surekli olarak degisir. Dusunceleriniz nereden geliyor? Kimyasallarla, suyun basitce etkilenebilecegini biliyor musunuz?
Amerika'da, yuzeyi %100 orten klorlu su icilir. Buna eger fluor katarsaniz, ki bunun disler icin iyi geldigi soylenir. Fluorun, frekans ornegini olcersek, o zaman size bu fluorun, artik hicbir isteginiz kalmayacak kadar, beyin fonksiyonlariniz uzerinde, uyumsuzluk yarattigini kanitlayabilirim. Isteksiz olursunuz. Dusunun bunu, iki nesil boyunca tum halka yaptilar. O zaman ne elde ettiler? Isteksiz, materyalistlerle dolu bir halk, bu insanlar, o zaman her seyi, istenildigi gibi yapacaklardir. Yani boyle bir nesli yonetmek ve yonlendirmek kolaydir. Buna su ile ulasilabilir.
37 derecelik bir beden sicakliginda, beyin suyunuz, buzlanmis bir durum alir. Bu, joleye benzer yuksek dereceli bir yapidir. Bu yapiya mikrodalga uygulandiginda, beyninizin kan bariyerinden, hayvansal albumin gectiginde ve beyninize girdiginde, birden kristaller yapilarini degistirmeye baslar. Ve beyninizin suyu sivilasir. Nedenini iyi incelemeliyiz, nedeni, daima geometride gizlidir.

internet

Böyle bir deneyin yapıldığı bir köy haberi okumuştum geçen sene, Avrupa'da bir yerde.
İran devriminde insanların tepkilerini hafifletmek için içme suyu kaynaklarına bir şeyler karıştırıldığı söylencesi vardır ama bu kesin değildir.

Amerika böyle bir şeyi,Vietnam savaşı sebebiyle kendi bölgelerinden birinde yapmıştı başkan yetkisiyle. Küçük çapta ama sonra ortaya çıkınca yanlışlık olduğunu ve özür dilediklerini ifade etmişlerdi. Bölgeyi hatırlamıyorum.

Yabancı bir metnin çevrilmiş hali galiba bu.Zira yabacısını okuduğumu hatırlıyorum.
'...yani böyle bir nesli yönetmek ve yönlendirmek kolaydır...' egoist zihinlerin bunu suyla bile yapılması beni çok korkutuyor.Ki ben tepki ve kaos yanlısı biri olarak ,tepkisiz ve kaos ortamı oluşturamayan halk düşüncesini düşünmek gerçekten çok korkutuyor.

Aslında bu yazıyı birazda flourlu diş macunlarına dikkat çekmek içinde paylaşmıştım.
Yazı normalde çok uzun.

Teşekkürler alırken dikkat edeceğim bundan sonra.
Peki bide merak ettiğim vücudumuzun flora ihtiyacı yokmu?
Varsa bunu nasıl karşılayacağızda bize zararı dokunmayacak?

Günlük Flor ihtiyaci : 1 - 4 mg. :) Birseyler buldum, umarim isinize yarar. :)

Flor içeren besinler nelerdir? Başlıca flor kaynakları çay ve deniz balıkları, özellikle de somon balığıdır. Flor içeren besinler çok sınırlı olduğu için florlu su tüketmeye özen göstermek ve çayı, florlu suyla hazırlamak flor eksikliği ile başa çıkmak açısından faydalı olacaktır.

Ayrica dis macununda sodyum florid seklinde bulunuyor. :)

Anladım fakat flor vücut için yararlı bişey mi o zaman bu elimizdeki bilgilere göre sodyum+flor bileşiminden mi kaçınacağız?
Diş macununda olandan mı?
Bu verilere göre tam olarak ne yapmak gerekir?

Günlük ihtiyaca göre alinirsa yararlidir sanirim. :)
Sadece dis macununda olanindan korkun diyebiliyorum. Baska nelerde bulunuyor hic haberim yok inanin. :) Ayrica florlu suyuda fazla önermiyorum.. Bilirsiniz, bazi seylerin fazlasi zarardir. :) Yine tek birsey diyebiliyorum. Organik dis macunu kullanin. :)

Evet karbonat, misvak,deniz tuzuyla karıştırılmış zencefil ve karbonat.Aslında araştırırsanız diş temizliği için alternatif çok.

Geri