"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kizdan hoslanmadimi kizin hoslandigini anladi mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sema1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sema1

Kayıtlı Üye
Iyi bi kiza benziyor koluma igne vurmaya hazirlanirken odamdaydi odamdaydi guvenlik kiz yogurt yediriyordu oda bu abla gibi olacaz zayif olacaz dedi benim sonum ne olacak dedim oda allah bilir dedi bakmayarak bana hemsire bankosundayken eliyle git git yapti zehra kardesin ariyo dedi bi aksam zehra 9da ilacin var mi dedi bende elimle yok yaptim oda eliyle yat dedi . Zehra gunaydin kalk kahvaltini yap dedi bana dogru sessizce odaya girdi gunaydin dedi odadaki kizlara kiza bazen bakiyordu bazen bakmiyordu. Kadinlara gunaydin diyordu fatma gunaydin dedi asistan psikolog erkek kiza zehraya gunaydin dedi kizda cocuga afta tafra yapti. Zehra oda arkadasi edaya baskasina vermedim sampuanlari sekreter kiza verdim dedi anlamis midir cocuk? Kiz cocuga bakti anlamis midir? Bakarken cocuk kasiliyodu?

Cocuk kizdan hoslaniyormu? Hoslanmiyormu? Yazdiklarima gore
Yazdıklarınızı anlamıyoruz işte. Ben hikayede çocuk nerede hâlâ çözemedim. Siz çocuk diyene kadar yurttaki revirde kız dedikodusu dönüyor sandım.
Hikayeyi adım adım ve cümleler halinde yazarsanız anlamamız kolaylaşır. Türkçe yazıldığı gibi okunur tamam ama konuşulduğu gibi yazılmaz

Yazdıklarınızı anlamıyoruz işte. Ben hikayede çocuk nerede hâlâ çözemedim. Siz çocuk diyene kadar yurttaki revirde kız dedikodusu dönüyor sandım.
Hikayeyi adım adım ve cümleler halinde yazarsanız anlamamız kolaylaşır. Türkçe yazıldığı gibi okunur tamam ama konuşulduğu gibi yazılmaz
Ben dolabin anahtarini istedim oda napacan dedi hoslaniyor mudur ben kirmizi bi tokam vardi dedim vericem dedi sinirle kiza bazen bakiyor bazen bakmiyordu

Ilk basta iyi bi kiza benziyor dedi
bi aksam 9da ilacin varmi dedi bende elimle yok dedim oda eliyle yat dedi.

Geri