"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kitap Falı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 19luadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

19luadam

Kayıtlı Üye
Kimse yazmadığı için bu fal hakkında bilgi vermek istedim, Kitap falı çok ilginçtir. Bir hoca bana bakmıştı:
kuran meali ve benzeri kutsal kitaplarla ve uygun görülen kitaplarla bakılabiliyor. Bana kitabı uzatıp rastgele bir yerini açmamı söyledi ve açtığımda o an içinde bulunduğum problemim ve bana uyarı niteliğinde bu problemle ilgili yazılar çıkmıştı. Kendim de bu konuda çok iyi olmasam da kendi kendime benzer uygulamalar yaptım ve işe yaradığını düşünüyorum.

Kimse yazmadığı için bu fal hakkında bilgi vermek istedim, Kitap falı çok ilginçtir. Bir hoca bana bakmıştı:
kuran meali ve benzeri kutsal kitaplarla ve uygun görülen kitaplarla bakılabiliyor. Bana kitabı uzatıp rastgele bir yerini açmamı söyledi ve açtığımda o an içinde bulunduğum problemim ve bana uyarı niteliğinde bu problemle ilgili yazılar çıkmıştı. Kendim de bu konuda çok iyi olmasam da kendi kendime benzer uygulamalar yaptım ve işe yaradığını düşünüyorum.
Doğru benim arşivimde böyle bir fal çeşidi var ancak çevirisini yapamadım

Eğer müslüman iseniz Kuran’ı Kerim fala aracı edilemez.Ettiğiniz taktir de bu şirke girer ki bu da dinden çıkmakla eşdeğerdir. Böyle bişey var evet lakin bunu fal yönteminden ziyade müslümanlar evlenecek olan insanlara,çocuğu olan kişilere isim koyma konusunda ya da bu tarz işlerinde hayırlı mı değil mi işim diye abdest alıp Allah rızası için iki rekat namaz kılarlar ve Kuran’ı Kerim den rast gele açarlar çıkan surenin islamiyete gelişi ve anlamu baz alınarak ona gör yol çizerler.Bu bir fal çeşidi değildir.İstihare nasıl bir durumsa bu da aynı şekilde ona mutabık bi durum tutup bunu fal diye değerlendirmek ki müslümanlık zaten fallıkla bağdaşmaz bilmem anlatabildim mi ?!.

Geri