"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kitap arıyorumm.. yardımmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendi başıma birşeyler yaparsam sonucları kötü olur mu ? Yani geri getirme,baglama gibi şeylerde var kitapta..

Ne kadar bilgiye sahipsiniz bilmiyorum ama henuz yeniyseniz ve yapacaginiz davette gelebilecek bir seyden korunmayi bilmek ilk onceliginiz olmali diye dusunuyorum eger henuz yeniyseniz rituel ve davet kismina biraz daha sonra bakmanizi tavsiye ederim

Acil bir durum var sandım ben de..Google 'a da aynı başlığı yazıp aratsaydınız aynı sonuç alırsınız hatta fazlasını.Burdan biri kitabı buyur al diye vermeyecek sizi dimi.
112 çağrı merkezini geçtik maşallah.

ya arkadaşlar şu kitabın ciltlerinin içeriğini yazabilir misiniz ona göre indirsek.. yada içindekiler kısmından screenshot alın lütfen. bütün ciltleri indirmek istemiyorum..

Eğer yeniysen hiç kalkışma bu işlere derim ben.
hiç istemeyeceğin seylerle karşılaşabilirsin. Cesaretin, inancın ve bilgin
tam olduğunda hissedeceksin zaten merak etme.

Kitaptaki çoğu formülün ise çalıştigi şüpheli zaten. Büyü kitabından çok bir genel kültür kitabı. Ben uygulama derim yinede eger yeniysen tabi.

İnternetten Nadir Kitap tan bulabilirsin birde KapalıÇarşının Beyazıt çıkışında hemen sağda bir sahafçı var orada var. Ben almış birine hediye etmiştim

kitap kesinlikle çok tehlikelidir içinde ki hiçbişeyi sakın uygulama hatta göz gezdir fakat o niyetle okuma ... bak açık açık söylüyorum sana..okumak güzel bişey cehalete karşı bir yobaz değilim ama bu kitap farklı kitap ne kadar değiştirilmiş ya da matbaa baskısı bile olsa uygulama yapma ve herhangi bi niyetle okuma arkadaşım uyarması benden .....

celbi muhabbet tarifi var hersey mevcut yapmak istiyorum fakat deneyimim yok tecrübe nasıl edinilir ?
Ve kitapta olan hersey istedigimiz sonuca varır mı ?

aslında bende açık ilimler kitabı şeysi arıyorum;
saygıyla,
lütfen yanlış anlamayın; siz bulun okuyun tabi;
gizli olsa gizli olur kimse bilmez-bilen bilirdi;
gizli değilse kitabı varsa yani gizli değildir;

ben şunu düşündüm şimdi; bi matematik kitabı örneğin;;
bi kitapta iki artı iki dört yazıyor ve başka denklemler; bunun gibi;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri