"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kısmetim kapalı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adınıza adanmış ve yerine getirilmemiş adak/larınız olabilir. Sağlam birine baktırın derim.

Nedem sevgilim olmuyor tarzı soru soranlara uzaktan birşey söylemek pek mümkün değil.Kişilik analizi lazım herşeyden önce.Sende davranışında vs. bir hata var mı diye bakmak lazım.Mesela takıldığın çevre uygunsuzdur o yüzden istenmezsin karşındakine güven vericek bir düzenin yoktur istenmezsin,ortalıkta hani bana sevgili edalarıyla dolaşırsın buda özellikle kızlar tarafından "sadece cinsellik arayışında" olarak yorumlanır ve sizden uzak dururlar bunlar çok basit şıklar.
Kısmet bağlılığı yoktur demiyorum ancak tek seçenek bu diye bakmayın olaya.Bir kısmet bağlılık olayı varsa bu da uzaktan bakarak anlaşılmaz bakım yapılması lazım.Yani çok yönlü olarak ele alınmanız lazım.

Arkadaşlar kısmetimmi kapalı kimseylen sevgili olamıyorum en fazla 3 gün sürüyor ?

Kendinize biraz dışarıdan bakmayı deneyin. İnsanların hoşlanmayacakları hareketlerde bulunuyor olabilirsiniz mesela veya sayın Chillout'un dediği türden rahatsızlıklarınız olabilir. Önce kendinizde bir gözlem yapmanızı tavsiye ederim. Eğer ki sorun bulamıyorsanız sizi en iyi tanıyan arkadaşlarınızdan sizi değerlendirmesini isteyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri