Aşağıdaki vefki üzerinde taşıyan kişinin kısmeti tez vakitte açılır ve hayırlı bir yuva kurar. İş yönünden kısmeti bağlı olana da hayırlı kapılar açılır. Satılmak istenen bir malın üstüne konulduğu takdirde, o mal çabucak satılır.
Kaynak: "أدعية و طلاسم". s.75.
bu vefkin yazma zamanı varmıdır safran mürekkebi ile yazıp iş yönünden ilerlemek için nasıl kullanmalıyız ? yazmaya hangi sıradan başlıyacağız belirli bir sırası var mı ? yardımlarınızı bekliyorum ve teşşekür ederim şimdiden
bunun en son satırı yarım galiba. Çizgiler tam çıkmamışmı acaba
Yazma zamanı yoktur.Üst sıradan başlayın.Sağdan sola yazın.Safran mürekkebi hakkında sorduğunuzu anlamadım.Açar mısınız?
Yazma zamanı yoktur.Üst sıradan başlayın.Sağdan sola yazın.Safran mürekkebi hakkında sorduğunuzu anlamadım.Açar mısınız?
Hayr konusunda kullanacagınız için her ayın 1 ile 15 arası günlerde yazmanız yarar getirecektir ancak güneş tam dik açı oluşturdugu zmanlar yazmamanızı tavsiye ederim.. Nasıl kullanmalıyız demişsiniz iş yeri için yada kendi kısmetiniz için diye niyet ederek başlarsanız zaten o adresini bulacaktır..
Evet,güneş ışınları dik açıdan gelirken yapınız.Yani öğle vakti.Kendi zamanınızda yapmanızın mahsuru yok ama öğlen vakti yapmanızın faydası var.
güneş tam dik açı oluşturdugu zmanlar yazmamanızı tavsiye ederim..
çok teşekkür ederim sağol arkadaşım .safran mürekkebi için bişi soemadım .Allah razı olsun . bir sorum daha olacak cevaplarsanız sevinirim. vefk yazarken burcumuzuda dikkate alacağız ya ama bu burç ebced hesabına görmei (kendi ismimizin değeri + anne ismimizin değeri ve bölüm 12 kalan burç oluyor ya) o burcumuzumu dikkate alıcaz yoksa gün ay yıla göre olan burcumuzmudur asıl burcumuz.şimdiden tşk ederim .
Aşağıdaki vefki üzerinde taşıyan kişinin kısmeti tez vakitte açılır ve hayırlı bir yuva kurar. İş yönünden kısmeti bağlı olana da hayırlı kapılar açılır. Satılmak istenen bir malın üstüne konulduğu takdirde, o mal çabucak satılır.