"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kisiyi konusturmak

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serap

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar bazen sohbet ettigimiz kisinin birseyler sakladigin hissederiz bu kisinin gercekleri acilmasi yada sakladigi konuyu kendiliginden aciklamasini saglayacak bir yöntem yada büyü varmi bana bu konuda yardimci olurmusunuz?
 
Valla böyle bir şeye benimde çok ihtiyacım var ola ki varsa böyle bir formül bilenlerin yardımını diliyorum...
 
urum bu konuyu görmedi galiba görse bize yardimci olurdu diye düsünüyorum ve bekliyorum
 
Benim bildigim bir uygulama var soyleki ;
Konusmasini istenen kisinin giydigi bir giyisiden bir parca kesilerek
Safran, gül suyu ve misk karışımı mürekkeple Kadr Suresi ile beraber, kişinin ismi ile anne ismi (falandan dogma filan seklinde )yazılıp,
o kişi uykuda iken, göğsüne konulursa ; yaşadığı zaman boyunca ne yaptığını haber verir.
 
pantea ilgin için teşekkürler özelden uygulamayı ayrıntılı olarak alabilir miyim senden gerçekten lazım çünkü bu bana?
 
Uygulamanin ayrintisi yok Lunatic tam oalarak yapman gerekenler yazdigim seyler ,konusmasini istedigin kisinin ustunden cikan bir seye ornegin gomlek t-shirt gibi penye yada poplin patiska turu beyaz renkli kumas olmasi daha iyi , yikanmamis olsun yani kisinin teri dnalari uzerinde olsun.
 
Böyle bir formül olsa herhalde ergenekon cuları, deniz fenercileri konuştururlar. Bence bir şey saklayıp salamadığını anlamak istiyorsak konuya hislerimizle( 6 ıncı hissimiz) veya tekni yaklaşmak gerek. Bence direk sorun, gözler doğruyu söyler, yalan söylüyorsa gözlerini sağa sola kaçırır?
 
arkadaslar bana katildiginiz icin herkese tesekkürler pantea verdigin bilgi icin ayrica tesekkür ederim
 
Böyle bir formül olsa herhalde ergenekon cuları, deniz fenercileri konuştururlar. Bence bir şey saklayıp salamadığını anlamak istiyorsak konuya hislerimizle( 6 ıncı hissimiz) veya tekni yaklaşmak gerek. Bence direk sorun, gözler doğruyu söyler, yalan söylüyorsa gözlerini sağa sola kaçırır?
Kisiye direkt gozlerine bakarak soru sordugumuzda yalan soylemeyide secebilir ve biz sadece dogrumu yalanmi soyledigini anlayabiliriz bu uygulamayla, her seyi tum yaptiklarini bir bir soru sormadan anlatmasi saglanir ikisi cok farklidir.
 
bana büyü yapılmasına gerek yok ben zaten uyurken ne sorarsanız doğru cevap veriyorum o yüzden annemden ilk erkek arkadaşımı bile saklayamamıştım çok kötü bir alışkanlık sakın edinmeyin:hang:
 
ben eşime uygulasam nasıl olur acaba deneyen varmı arkadaşlar birde bilgili kişiler varsa lutfen cvp verebilirmi bu tarz işlemlere bayanlar regl iken uzakmı durmalı teşekkürler.
 
arkadaşlar bende bir şey eklemek istiyorum denemek isteyeniniz olursa denesin bir kağıda kaf ha ya ayın sad harflerini yazın ve uyuyanın üstüne koyun ne sorarsanız cevap verir.
 
pantea
bu yazdığımız bez parçasını uyurken göğsüne koyacağız da uykudamı anlatacak yoksa daha sonra uyandığı zaman mı? birde bu bez ne kadar duracak gönsünün üstünde uyanmadan geri alacakmıyız?
 
Geri
Üst