"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kişiye özel vefk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sehvayil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sehvayil

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar latif esmasının kendime özel üçlü ateş unsuru vefkini hazırlıycam yalnız anlamadığım vefki doldururken ismimin,esmanın,vefkin ve günün ulvi hizmetlisnide mi yazıcam yoksa sadece latif isminimi doldurucam yardım ederseniz sevinirim

Lâtif+isminiz+anne isminiz+hayr ebedi kabire göre hesaplanır ve çıkan rakama göre Vefik hazırlanır
vefkin etrafına uygun melek isimleri ya da ayet 4 parçaya ayrılarak yazılır
kasem hazırlanır, azimeti hesaplanır.

Bast etmek, istintak, mecz, ebed türleri, ulvi, şerri, ve sufli varlık bulma, gün, saat hesaplama, gezegen açıkları, majikal yıldız bulma gibi bir çok konuya hakim olmanız lazım. Bir tek vefk yapabilmek için en az 80 saat eğitim almanız gerekir.

Lâtif+isminiz+anne isminiz+hayr ebedi kabire göre hesaplanır ve çıkan rakama göre Vefik hazırlanır
vefkin etrafına uygun melek isimleri ya da ayet 4 parçaya ayrılarak yazılır
kasem hazırlanır, azimeti hesaplanır.

Bast etmek, istintak, mecz, ebed türleri, ulvi, şerri, ve sufli varlık bulma, gün, saat hesaplama, gezegen açıkları, majikal yıldız bulma gibi bir çok konuya hakim olmanız lazım. Bir tek vefk yapabilmek için en az 80 saat eğitim almanız gerekir.

Vefk hazırlama eğitimi veren,hazırlamayı öğrenebileceğimiz bir yer varmıdır? Yardımcı olurmusunuz

Sayın endless;

Sadece vefk hazırlama eğitimi yerine daha kapsamlı bir eğitim olan Akademi Larimar'daki ''Huruf u Mukatta'' eğitimlerine katılmanızı öneririm. Bu konuda size faydası olacaktır. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi eğitimlerin verileceği tarihlerde paylaşılır, takip edin.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri