"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kişiye özel dua için yarışma

kasem: yemin yada and demek .

havvas içinde ki yeri ise kişiye özel hazırlanan bir dua demektir. bu dua vefklere yada tılsımlara okunur . tılsım yada vefk olmadanda kasemin kendisi yazılarak o kasemde okunabilir.

en güzel şöyle anlatılır.

urumhamatahayil, cebrayil, bagarataşayil, fayuşin, kabaratayuşin gibi hadim yada melek isimlerinin hesaplanıp bulunduğu dualardır.

çoğu yerde bu dualara rastlarsınız okursunuz okursunuz ama birşey olmaz çok etkileyici görünmelerine rağmen o gördüğünüz dualar başkası için başka amaçla yazılmıştır kim bilir şifreli olarak hangi isimler ve hangi olay vardır.

bu yarışmanın sonunda kazanan kişiye istediği bir şey için bu özel duayı oluşturacağım. eğer bunu maddi karşılık vererek yaptırmak isterseniz milyar değerindedir. çok zor bir uğraştır.

hem arapçasını hemde türkçe okuyabileceğiniz latin harfleri ile ne zaman ve nasıl yapacağınızı anlatacağım

örnek vereyim benim hazıladığım bir kasemin arapcasıdır.

sanırım artık soruyu merak ediyorsunuz.

aşağıdaki resim hakkında ki en detaylı bilgiyi istiyorum.

Arapca yazilmis nazara karsi Allah'in 99 güzel adi yazilmis.yani bakan göz bu güzel sifatlarla bakip,görmeli...Bende hissi yazdim.

bir çeşit mandala olabilir mi?gözün ortasındaki daire uzakdoğu dinlerindeki mikrokozmosu simgeleyen mandalalara benziyor.herşeyin mistik merkezini sembolize eden daireler.

tılsımlarda göz motifi koruyucu nitelik taşır diye tahmin ediyorum.rumi lotus motifleri islam tezhip sanatında sık kullanılan bir motiftir.çok iyi okuyamadım ama etrafındaki arapça yazılar allah ın 99 ismi olabilir.sadece allah yazısını okuyabildim.ama kendimce yaptığım yorum allahın isimleri yardımıyla yazılan koruyucu nitelik taşıyan bir tılsımdır diyebiliriz.ama urum biraz kopya versen diyorum;)

kesin bulursun ozaman ama bilemeyeceğim bulurmusun ben 3 aydır soru düşünüyorum valla sonunda buldum sizde cevap için uğraşın azıcık

sanırım artık soruyu merak ediyorsunuz.

aşağıdaki resim hakkında ki en detaylı bilgiyi istiyorum
Cami tavanini süslemekte olan birseye benziyor bana göre..Nazara karsi kulanilan ayetler iceren bir islami motif,genelde camilerde kulanilmaktadir derim.

belki tamamıyle hayal gücüm net göremiyorum ama ortadaki grift bitki motiflerinin arasında cin betimlemeleri var

bir camideki resim sanırım bu kadar göz bir aldatmaca olabilirmi diye dündüm yani şekildeki göz bize nazarı çağrıştırsın diye

kesinlikle fresk değil bence.dikkatli bakarsanız kağıt veya kumaş üzerinde olabileceğini daha net anlarsınız

bu özel bir şekil olmalı yarışma sorusu olduğuna göre.belki de çok bilindik bir tılsımdır.süleymanın mührü gibi mesela.ama o kadar cahilim ki bu konuda bir türlü tam anlamlandıramıyorum.dün geceden beri arıyorum anlamını.ama nafile...bravo urum en kazık soruyu sormuşsun bize:p

başta tanrının gözü ve üçüncü göz, iç içe geçmiş gürz sistemi helezonik ifadesi , birbirine geçmiş zincirin halkaları(başlangıcı ,sonu olmayan sonsuz sınırsızlık) auratik katmanlar ve çakra açılımları ve latusun gizli açılımı .en önemliside kainatin sırı bölünmez parçalanmaz,tam ve bütünün parçalarından bir kesit mi?

Geri