"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kişi bulmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ufulij
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufulij

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar acaba psişik yeteneklerle(astral seyahat, durugörü v.s)istediğimiz kişiyi bulabilir miyiz? Biz kafamızda tarif etsek beynimiz bizi benzer kişilere götürebilir mi?

Arkadaşlar acaba psişik yeteneklerle(astral seyahat, durugörü v.s)istediğimiz kişiyi bulabilir miyiz? Biz kafamızda tarif esek beynimiz bizi benzer kişilere götürebilir mi?

http://www.gizlimabet.com/forumdisplay.php?f=34

Bu bölümde astral seyahatle ilgili bir çok bilgi ve deneyim paylaşımı var. Benim okuduğum kadarıyla düşüncelerinizle gideceğiniz yeri bir kaç çıkıştan sonra belirleyebiliyorsunuz. Ama bu bölümü okumadıysanız okuyun derim ben, çok değerli bilgiler paylaşılmış.

İleri düzeyde astral seyahat yapabilen biri, istediği zaman size gelebilir. Yeteneği olan da, bağlantı kurulduğunda bunu çok net bir şekilde hisseder ve hatta o akımı izler :) Kişi size hiç bir zaman silüetiyle görünmez aklınızda bulunsun.

Yani ben konuya giriyem kusura bakmayın. :D Şimdi hoşlandığım kız tipi bronz tenli, mavi gözlü, siyah saçlı, ince sesli, dogal olarak ince ama hiç böyle biri önüme çıkmadı. Acaba astral seyahatle, böyle kişileri bulabilir miyim?

Çöpçatanlık astral boyuta ulaşmadı daha :) Hayır böyle bir durum söz konusu olamaz. Lütfen mantıklı sorular sorun.

İleri düzeyde astral seyahat yapabilen biri, istediği zaman size gelebilir. Yeteneği olan da, bağlantı kurulduğunda bunu çok net bir şekilde hisseder ve hatta o akımı izler :) Kişi size hiç bir zaman silüetiyle görünmez aklınızda bulunsun.

Kişi size hiç bir zaman silüetiyle görünmez aklınızda bulunsun. derken ne kastettğinizi anlamadım

Aslında bunu ben de istiyorum.
Geçmişte hata yaptığım, incittiğim birisi var. Aradan yıllar geçti ve astralde ona beni bulmasını vs söylesem bir şekilde görüşebilir miyiz tekrar normal hayatta?
Ya da en azından astrlde evlenip evlenmediğinin bilgisini alabilir miyim?

Geri