"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kırmızı ışık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GabrielAngel

Kayıtlı Üye
Gece 3-4 civarında yatakda yatarken birden kırmızı ışık olu verdi hayal mı gördüm bilmiyorum ama 2-3 saniye gördüm sonra gözümü kırptım yok oldu sizce hayal mı yoksa varlık fln mı?

Bende geceleri bi kaç kere yeşil bir ışık gördüm yuvarlak bir şeydi çok hızlı hareket ediyordu .

2-3 yıl öncede gece 3de aynaya bakınca 2tane görmüştüm fena korkmuştum net gözüküyordu 2.de geçen gördüm.

-Hayal görmüş olabilirmiş.
-Gecenin o saatinde uykulu olduğunuzdan dolayı halüsinasyon görmüş olabilirsiniz.
-Her hangi bir yerden yansıyan kısa bir sürelik ışık olabilir.
-Gözle alakalı bir durum olabilir.

Kısaca bir çok ihtimal var o yüzden konuyu kafaya takmayın.Size herhangi bir zarar gelmediği sürece kafaya takmayın ve umursamayın.

Bir yerden ışık yansıma olayı olmaz çünkü bizim evin etrafında sokak lambası yok karanlık direk yanımda gördüm içimden LA İLAHE İLLALLAH diyiyordum 500 geçmiştim sanırım gözüm kapalı okuyordum bir an gözlerim açıldı ve ışığı gördüm net bir şekilde gözüküyordu.

Gördüğünüz bir hayal yada ışık yansımasıysa önemli bir şey değil, gözüm yanıldı der geçersin ama diyelim ki gercekten fizik ötesi bir durum-ki siz bunu daha iyi bilirsiniz-bir zarar görmediğiniz için sevinip unutabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri