Biokinezi yapabiliyorsanız teknik olarak mümkün.Kinezi ile düşünerek boy uzatılabilirmi tabi çalışmalarımda var zıplama basket vs. Başka önerebileceğiniz bir şey var mı. Boy 1.81, 190 istiyorum. Mümkünmüdür kinezi ile.
Genetik diye bir şey var, olabileceğin maksimum ve minimum boy değerlerin genlerinde yazılı, misal-en fazla 180 olabilecekken bi yol varmıdır seni 190 yapan sanmıyorum. Hedefin çok yüksekmiş bir kere, ergenlik dönemindeysen belki uzarsın tabi ama maksimum boy sınırını aşamazsın.
Bu durumda yakın hedefler daha olumlu sonuç verir, mesela siyah saç için sarı uzak, kızıl daha yakındır. Kahve göz rengi içinde yeşil ela daha yakın mavi uzaktır.
Tavsiyem yakın hedefler, olumlu düşünme ve zaman![]()
Genetik ve kineziler neden ters olsun? Bir çok yeteneğin DNA ile iletimi mevcuttur. Varlıksal etkilere ne kadar açık olduğumuz bile genetik ile alakalı olabiliyor.genetik olaya asla inanmam kendi oda arkadaşım ailesi max 1.60 boyunda kendisi suan 1.95 dayanmış durumda aramızda yaklasık 12 cm falan var bende bir çalışma başlattım işe yarıyor 1-2 santim uzadım marta kadar 1.85 olurum sanırım. Zaten genetik ve kinezilik birbirine ters bir durum :S
Genetik diye bir şey olmasaydı insanlar 3m olurdu o zaman ne diyeyimgenetik olaya asla inanmam kendi oda arkadaşım ailesi max 1.60 boyunda kendisi suan 1.95 dayanmış durumda aramızda yaklasık 12 cm falan var bende bir çalışma başlattım işe yarıyor 1-2 santim uzadım marta kadar 1.85 olurum sanırım. Zaten genetik ve kinezilik birbirine ters bir durum :S