Kına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cadıkazanı

Kayıtlı Üye
İyi günler,
Bu sabah kalktığımda sol elimde benek benek kahverengi lekeler var yıkadığımda geçmedi ve kına gibi kokuyor ayrıca serçe parmağım haricinde diğer parmaklarımın dışında da var internette araştırdım ama herkes farklı farklı şeyler yazmış. Korkmam gerekli mi yani kötü birşey mi kiminle paylaşacağımı bilemedim.Ekli dosyayı görüntüle 6759

TEŞEKKÜRLER...

Önce bir dermatolog görüşü almanızda fayda var. Kına olduğu kesinleşirse o zaman yorumlayalım.

Bunu ailemde biri yaşamıştı,sabah kalktığında avuçları böyleydi ve kına kokuyordu.
Söylentiler daha doğrusu halk arasında gezinen hikâye bu konuda şöyle:Periler gece evlenirler ve kına yakarlarmış böyle bir kişiye.
Hadi diyelim bu bi söylenti bunu geçtim,doğruluğu zaten tartışılır da...Ben net hatırlıyorum halen,avuçtaki şekli bile.Bunada kına değildi desek,peki nasıl kına kokuyordu???

Genelde bunun sebebi mantar dir, korkulacak bir sey yok zararida yok fakat bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.

Kına evlilikte yakılır,
Birde kurban için kuzulara ve savaşa gidip vatana kurban olabileceklere yakılır.
Kınalanmak, panik yapılası bir olaydır, üstünde konuşulup düşünülcek vakit tanımaz, korkulacak bir şey olsaydı, şimdiye kadar çoktan olurdu.
Ama resimdeli kına değil, ben olsam vakit kaybetmeden sabah hastanede cildiyeye giderdim,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri