LURTZ
Kayıtlı Üye
hepinize bir sorum var ... bilen herkeze
demonlar hakkında çok şey duydum iyi ve kötü
kimileri islamda bahsedildiği gibi adi aşşağılık yalancı dönek varlıklar olduklarından bahseder
hristiyanlık haricindeki inançlar hep böyle aşşağılar
ama demonlarla haşır neşir olduklarını iddia edenler
onurlu erdemli dürüst verdiği sözden dönmeyen anlaşma bozmayan son derece güçlü ve akıllı varlıklardan bahsederler
hatta uç noktalara gidecek olursak demonları iyilik meleği olarak gösterenler bile vardır
onlara göre demonlar hayatlarını insanların birliğine düzenine hizmetçi kılmıştır
gel gelelim .
......................................
demonlar ve karanlık yol hakkında bir kaç şey öğrendim
ama ne yaptıysam parçaları birleştiremiyorum
aklımdaki sabit fikir acıma duygusu olmayan yüksek zekalı üstün yetenekli onur sahibi varlıklar
karanlık yolda merhamet denen duygunun olmadığı bir süpriz değil
hollywood filmlerinde karanlığı işleyenlerin bas bas bağırmadığı kalır bi tek ,
merhamet yerine zıttı olan adalet alır yerini
aynı amaca hizmet etse gibi gözüksede ikisi gece ve gündüz kadar farklı şeylerdir
star wars sith ' in intikamı mesela
ki ben o filmde karanlık hakkında öğrendiğin bi kaç bilginin tekrarını yapmış gibi hissettim kendimi
dart sidius - anakin skywalker 'a eğer sevdiği kızı kurtarmak istiyorsa hiç kimseye merhamet etmemesini yalnızca bu sayede karanlık tarafının onu kurtarabilecek kadar güçleneceğini söyler
birde kibir vardır islamda ama biz ona Kibir değil şeref deriz onur deriz ... başkalarını aşşağıladığı duygu için can yakar kan dökeriz
yükseklere çıkar yada en dibe ineriz
heleki günümüzde kibire özgüven deyip olmazsa olmaza çevrilmiştir
''''farklı bi bakış açısı katmak için bi kaç bilgi''''
her neyse
araştırma yaptığım yada araştırma yapabileceğim tek kaynak islam ve abuk sabuk insalar olduğu için çıkmazdayım
edindiğim bilgileri anlatamıyorum
Anlatmıyorum
bilen insanlarında buradan bana cevap vermemelerini rica ediyorum
bu çetrefil yüzünden çoğu kez davetten kaçtım
iki insandan davet almıştım
ama acabalar peşimi bırakmadı
çok uykusuz gecem oldu
ortada bir düşünce varsa beynine durmasını söyleyen bilen insalardan değilim
biri beni aydınlatsın .....!!
demonlar hakkında çok şey duydum iyi ve kötü
kimileri islamda bahsedildiği gibi adi aşşağılık yalancı dönek varlıklar olduklarından bahseder
hristiyanlık haricindeki inançlar hep böyle aşşağılar
ama demonlarla haşır neşir olduklarını iddia edenler
onurlu erdemli dürüst verdiği sözden dönmeyen anlaşma bozmayan son derece güçlü ve akıllı varlıklardan bahsederler
hatta uç noktalara gidecek olursak demonları iyilik meleği olarak gösterenler bile vardır
onlara göre demonlar hayatlarını insanların birliğine düzenine hizmetçi kılmıştır
gel gelelim .
......................................
demonlar ve karanlık yol hakkında bir kaç şey öğrendim
ama ne yaptıysam parçaları birleştiremiyorum
aklımdaki sabit fikir acıma duygusu olmayan yüksek zekalı üstün yetenekli onur sahibi varlıklar
karanlık yolda merhamet denen duygunun olmadığı bir süpriz değil
hollywood filmlerinde karanlığı işleyenlerin bas bas bağırmadığı kalır bi tek ,
merhamet yerine zıttı olan adalet alır yerini
aynı amaca hizmet etse gibi gözüksede ikisi gece ve gündüz kadar farklı şeylerdir
star wars sith ' in intikamı mesela
ki ben o filmde karanlık hakkında öğrendiğin bi kaç bilginin tekrarını yapmış gibi hissettim kendimi
dart sidius - anakin skywalker 'a eğer sevdiği kızı kurtarmak istiyorsa hiç kimseye merhamet etmemesini yalnızca bu sayede karanlık tarafının onu kurtarabilecek kadar güçleneceğini söyler
birde kibir vardır islamda ama biz ona Kibir değil şeref deriz onur deriz ... başkalarını aşşağıladığı duygu için can yakar kan dökeriz
yükseklere çıkar yada en dibe ineriz
heleki günümüzde kibire özgüven deyip olmazsa olmaza çevrilmiştir
''''farklı bi bakış açısı katmak için bi kaç bilgi''''
her neyse
araştırma yaptığım yada araştırma yapabileceğim tek kaynak islam ve abuk sabuk insalar olduğu için çıkmazdayım
edindiğim bilgileri anlatamıyorum
Anlatmıyorum
bilen insanlarında buradan bana cevap vermemelerini rica ediyorum
bu çetrefil yüzünden çoğu kez davetten kaçtım
iki insandan davet almıştım
ama acabalar peşimi bırakmadı
çok uykusuz gecem oldu
ortada bir düşünce varsa beynine durmasını söyleyen bilen insalardan değilim
biri beni aydınlatsın .....!!