"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kendiniz için iyi bir adım atın.Kuantum olumlama önerim ve sorum olacaktı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alin

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar içinizde birşeyler yanlış gidiyor hissi varsa nereden nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız kuantum olumlama derim.Elbette inancınız ne ise ona göre ona sımsıkı sarılmakta. Kuantum olumlamada 21 günü bir kaç gün önce tamamladım hala devam ediyorum sabah akşam unutmadan ve inanarak uygulamaya çalıştım.O zaman zarfında olumsuz şeyler yaşandı elbette ama pes etmemek bunun altından iyiye giden şeyler çıkacağına inanmak kurtarıcım oldu.Kendinize bir iyilik yapın inanın ve siz de uygulayın derim.Her gün beni bu siteye yönlendirdiği için Rabbime şükür ediyorum evrene teşekkür etmeyi unutmuyorum.Burada emeği geçen bana yol ışık olan herkese hiç aksatmadan her gün dua ediyorum.Tüm güzellikler sizinle olsun.Olumlamalar ve her gün okuduğum dualarım beni bambaşka bir yere götürdü.Aklında olup başlamamışlar için bu yazıyı yazdım.kendinize kocaman bir iyilik yapmış olacaksınız inanç ne kuvvetli bir şey daha çok anlayacaksınız.Bir sorum olacak bilgili arkadaşlara şimdi ilk olumlamama hala devam ediyorum sabah akşam yalnız yeni bir konuya geçeceğim.İki uygulama birden olmasın denilmişti.Ben eskisini günde bir yenisini günde iki gibi mi yapayım yoksa İlkini bir ay daha sürdürüp ikincisini bitince mi?
Sağlıklı mutlu günler...

siz nasıl yaptınız,her gün yazarak mı yaptınız,aklınızdan mı geçirdiniz yoksa yazdıgınızı sabah aksam okuyarak 21 gün mü devam ettiniz,bende deniyeceğim de...

Geri