Ben büyü yapayım diye koyduKendi fotoğrafınızı profil fotoğrafı yapmayın. Forumda gizlilik esas.
Tutar. Tutuyor.
kafayı eğdim ben seker meker bana gelirBen büyü yapayım diye koydu
Bende saçma sapan bir tartışma yaptığım herkese büyü yapacak kadar salağım ya
Kendi bilir bir sürü denek arayan enerji çalan türlü çeşit büyülerine malzeme arayanlar var korusun işte kendini. Hoş kendi resmi olduğu bile bilinemez.
Bence bu kişi araç hedef şaşırtmaca için ortaya atıldı sonradan fark ettim. Kendi de farkında değil. Ama varlıklar böyle oyunları severler. Vesvese verip kışkırtmaya çalışırlar belirli kişileri oyalamak içinkafayı eğdim ben seker meker bana gelir![]()
aslında güzel taktik birine sinirlendiniz yada nefret ediyorsunuz onun fotosunu çekip buraya koyuyorsunuz herkese laf atıyorsunuz fotodaki insana bedava büyü yaptırıyorsunuz efsane taktikBence bu kişi araç hedef şaşırtmaca için ortaya atıldı sonradan fark ettim. Kendi de farkında değil. Ama varlıklar böyle oyunları severler. Vesvese verip kışkırtmaya çalışırlar belirli kişileri oyalamak içinAli Cengiz oyunu mu desem Cingöz oyunu mu öyle bir durum sadece.
Evet tabi muhtemelen başkasının fotosu.. burda bir sürü denek arayanlar var büyülerine..aslında güzel taktik birine sinirlendiniz yada nefret ediyorsunuz onun fotosunu çekip buraya koyuyorsunuz herkese laf atıyorsunuz fotodaki insana bedava büyü yaptırıyorsunuz efsane taktik
Ama hak mevzusu burada çalışır muhtemelen. Yani tekniği tutup da forumda kızdığı kişiye uygulamaya kalkma ergenliğine karşı hiçbir şeyden haberi olmayan bir yabancıyı sistem korur bir şekilde. Ha o yem atılan kişi çok haksızdır çok büyük bir bela çekesi vardır falan da...Böyle bir olaya denk gelir de...O büyü tutar da %15 ihtimalEvet tabi muhtemelen başkasının fotosu.. burda bir sürü denek arayanlar var büyülerine..