"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kendimi berbat hissediyorum, bütün hayallerimden vazgeçmiş durumdayım :(

benmalimevetmalsin

Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar , bugün Cuma olduğu için mutlu olmam gerekirdi ancak ben çok üzgünüm

Bugün her şeye sinirlendim, sebepsiz üzüldüm, içim sıkılıyor anlayacağınız. İçimde bir sıkıntı var . Bu ilk olmuyor (4 senedir yaşıyorum ama nadir) , kendimi diğer insanlardan uzaklaştırıp dış dünyadan soyutladım, bugün diğerlerinden daha farklı bir gündü.

Sebepsiz ağlayasım geliyor, yaşama sevincim hiç yok. Normalde kapalı havalarda mutsuz olurdum ama bugün İzmir'de hava güzeldi

Kendimi nasıl düzeltip eski halime dönebilirim? Bugün bende bir unutkanlık başladı, kafamı toparlayamıyorum.

Lütfen psikoloğa git demeyin, defalarca gittim hiçbir işe yaramadı sizin bir çift güzel lafınız bende psikolog etkisi yaratacaktır zaten.

Hep kötü düşünüyorum, sürekli ağlıyorum ve karamsarım :(

Hayatım boyunca "gerçek" arkadaşlarım olmadı, hep dışlandım kendimi çok yalnız hissediyorum. Tek çocuk olduğum için annemle babamı kaybetmekten ok korkuyorum, beni teselli edecek kardeşim abim ablam bile yok.

Okuduysanız eğer teşekkür ediyorum, ne yapmalıyım sizce?

Bir an önce bu melankolik ruh halinden kurtulmalıyım ama nasıl? Eski enerjimin yerine gelmesini istiyorum sanki biri içimdeki bütün yaşam enerjisini elektrik süpürgesiyle çekti.

Halbuki ben pozitif düşünen bir insandım :(

Öncelikle, umudunuzu kaybetmemenizi tavsiye ederim. Yarınların bize ne getireceğini bilmiyoruz çünkü, bu büyük bir sır. Size tavsiyem, müziği kullanmayı öğrenmeniz olur. Çevremde gözlemlediğim kadarıyla çoğu insan mutlu olmak için illa birilerine ihtiyaç duyuyor ki bu genelde bir sevgili oluyor. Aslında mutlu olmak için kimseye ihtiyacınız yok. Takın kulaklığınızı, kapatın gözlerinizi, bırakın müzik sizi alıp uzak diyarlara götürsün. Müziği hissedin! Kendimden örnek vereyim; her gün mutlaka tek başıma yürürken müzik dinlerim. Bu evden çıkarken olsun ya da eve dönerken olsun farketmez. Ama o en az yarım saatlik durum kafamı toplamama yardımcı oluyor. Gece yatarken daha hızlı gevşemek için hafif müzikler dinlerim. Müziği kullanın dedim ama hüzünlü, moralinizi alt üst edecek melodilerden de uzak durun! En azından sizi bunaltan ruh halinden kurtulana kadar. Kendimi toplayayım derken daha da dibe batabilirsiniz. Hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Bırakın müzik sizi alıp götürsün eşsiz diyarlara ;)
İyi Forumlar!

Merhaba, açıkçası ortada bir sorun göremiyorum ben. Kendinizi şartlandırmayın. Her cuma mutlu olmanız gerekmiyor. Her gün mutlu olmak için bir şans. Her gün başlı başına bir hayat aslında. Sebepsiz kimse ağlamaz. Mutluluktan, üzüntüden veya herhangi bir nedenden dolayı ağlamanız doğaldır. Rahatlarsınız ve sakinleşirsiniz. Asosyal bir insan olduğunuzdan dolayı arkadaşınızın olmaması çok doğal bir durum. Sosyal olun. Sosyal olma, kendinize güven vb. gibi sorunlarınız varsa bunlar için olumlama yapabilirsiniz. Eski enerjinizin nasıl olduğunu bilemem. Eski enerjiniz bir anda geri gelmez. Sihirli bir değnekle anında düzelemezsiniz. Çünkü sizdeki bu değişim negatife doğru uzun bir süreçti. Pozitife çevirmek için biraz zamana ihtiyacınız olacaktır. Sorunlarınızı bir kağıda yazın. Mesela şöyle;
1. Asosyallik
2. Öz güven
3. Korkular, pozitif düşünme vb gibi yazabilirsiniz.
Tek tek bunları düzeltmeyi deneyebilirsiniz. Bilinçaltı temizleme meditasyonu önerebilirim. Sitede vardı. Her insanın inişli çıkışlı dönemleri olur. Ruh halinde düşüş ya da yükseliş olur. Bir çok yöntem var. Yol sizin, çözüm sizin. Yolu siz bulamazsanız kimse bulamaz. Ne yapmak istiyorsanız bir liste yapın ve yavaş yavaş yapmaya başlayın. Her insanın belirli sorumluluğu vardır. Sorumluluk almaktan çekinmeyin. Kendinizle yüzleşin. Kendinize acımaktan vazgeçin. Siz yürüseniz de koşsanız da otursanız da hayat devam ediyor ve edecektir. Herhangi birinin sizi teselli etmesiyle uzun vadeli mutlu olamazsınız. Zira bu en yaygın enerji vampirliğidir. Evet, bir arkadaşınız sizi teselli etmek için uğraşır ve siz mutlu olduktan sonra arkadaşınızda bir ağırlık(enerji kaybı) oluşur. Başkasının enerjisiyle mutlu olmanız size istediğiniz mutluluğu vermeyecektir. Sorunlarınızdan çok çözüme odaklanın. Olumlamalar bölümünü inceleyebilirsiniz. Kişisel gelişim, farkındalık üzerine yazılar okuyabilirsiniz. Meditasyon yapabilirsiniz. Sorunlarınızı çözmek için başkasından destek almak güzeldir. Tüm sorunlarınızı çözebilecek kabiliyete sahip olduğunuzu bilin. Unutmayın kimseye taşıyamayacağı yük verilmez. Sorun sizin, çözüm içinizde arayın ve bulun. Hayat seçimlerden ibarettir. Ya duruma razı olur bu halde yaşamaya devam edersiniz. Ya da sorunlarınızı çözmek için savaşmayı tercih edersiniz. Karar sizin. Sevgiler. :)

beni de dışlıyorlar sınıftan.eve gelince çok mutlu oluyorum oraya gidince somurtuyorum

Bence boyle sorunlarinin listesini cikarttikca listenin dahada uzadigini hissedeceksin. Herkes dertlerle basa cikmanin en iyi yolu kabullenmekten gecer diyecektir ama bunu soyleyenlerin cogu kendi sorunlarini inkar edenler. Boyle dusunup kendini uzme sanma ki herkesin milyonlarca arkadasi var ve cok mutlular sende birkac tanede olsa arkadas edinebilme yetenegine sahipsin asosyal oldugunu dusunmuyorum. Ayrica evet bugun izmirde hava cok guzeldi ama paltomla cikmisim sicak geldi, paltomu cikardim usudum ayari bir turlu tutturamadim oysa hava ne guzeldi...

Geri