"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kendime keşif

kendinizi kefşetmeye başladığınız zamanlar hiç mi korkularınız olmadı?

Korku bu işin hem kilidi hem de anahtarı.

Korku olacak. Korku yoksa kendinle beraber dünyaları da keşvetmiş olsan, hala küçük bir konfor alanında sayılırsın. Daha derini ve daha ötesi yine vardır. Oraya ulaşmış olanlar senden yine daha rütbeli ve yüksek frekanslarda titreşebilen bir gerçeklikte yaşamaya devam ederler.

Ama hali hazırdaki bildiğin ve ayak uydurduğun kanunların hükmünün geçerli olan bu algı mertebende canın da güvenlidir. Bilmediğin kanunların hüküm sürdüğü bir üst yoğunluğa çıktığında, hangi eksik yönlerine göre ayağının kayabileceğini bilemediğin için, korku seni bilindik alanda tutmaya çalışır.

Bir üst boyuta daha sağlıklı geçmek için alt boyutun gereksinimlerini alt boyutun hukukuna ve tavsiyelerine göre karşılıyor olman da gerekir.

Misal:
Alt boyutta sadaka verir geçersin, Allah rızası için bir amel işlersin. Ama üst boyuttan baktığında musallat olacak bir varlık bir anda seni izlemekten vazgeçer çünkü koşulsuz ameller yaptığın için meleklerinin bir anda amelini onurlandırdığını görür ve başka bir şüpheli görünen gafil ruha yöneliverir. Anlayamazsın. Sadaka belayı defeder. 3.boyuttan söylenmiş bir söz gibi dursa da, bir anda insafa gelişlerin ve evrenle butunlesiyor olmanın sana nasıl bir ray değişimi yaptığını göremezsin.

Üst boyut gerçekliğini alt boyutun terminalojisi üzerinden asla anlayamayız. Alt boyutun kistasları ile üst boyutu tamamen zaten izah edemeyiz. Üst boyut alt boyutu yönetir. Yani kuşatır. Kuştılan, kuşatanı herzaman düşük değerde kendi çapında bilebilir.

Buna sevindim. Siz astral seyehatlerinizi bu konuda duayen kabul edilenlerden Robert Monreo 'ya göre mi yapıyorsunuz?
Birde John Palmer vardı.. Aklımda bir konu var astral seyehat a benzer konu. Forumdada daha önce işlenmiş ama müsait olunca sohbet bölümünde devam ederiz
Dediklerinizi tanımıyorum.Astral seyahatı kolay yapabildiğim için astral seyahate çıkma yöntemlerini hiçbir zaman araştırmadım. Sorabilirsiniz.

Dediklerinizi tanımıyorum.Astral seyahatı kolay yapabildiğim için astral seyahate çıkma yöntemlerini hiçbir zaman araştırmadım. Sorabilirsiniz.
Sohbet bölümünde sordum. Ama burada konunuzla ilgili soracağım tek soru astral seyehat yapınca beden boş kalınca bazı varlıkların dikkati çekilir bedene girip bedenin enerji ile beslenmek ister. Çok özel değilse buna karşı aldığınız tedbirleri anlatabilir misiniz?

Geri