İddialarımın hep arasındayım sizinle sorun olmadı ki! Hatta nefsinizin yada bazı varlıkların kışkırtmalarından etkilenip hakkımda uygun olmayan yakışıksız ifadelere katıldınız. Ne diyeyim canın sağolsun. Ama bilesin ki mesnetsiz suçlayıcı ifadeler ile kul hakkımı aldınız.
Tek suçum var zor durumda olan imdaat diye bağıran bir hanımefendinin yardım isteğine sessiz kalmamak ve 127 ayetel kürsi, nas Felak okursanız kurtulabilirsin diyerek kurtuluş reçetesini söylemek. Etkisinde olduklarının manipülasyonu sonucu kışkurtmalara kapılıp mesnetsiz ifadelerle kul hakkına girecek boyutlarda konuştu. Kendisine yardım elini uzatana varlıkların vesveselerinden etkilenip suçlayıcı ifadeler kullandı. Bende düşmanlarına karşı yanında olmayacağımı, onu korumayacağımı ilan edince kıyamet koptu. Hatta biri geyik muhabbeti taparcasına kendi koruması altına aldığını söyledi. O kişinin koruması altına girince iyice paranoyak oldu. Yorumlarına bakarsanız gözlemlerseniz ne demek istediğimi anlarsın. Ben kâh çıkarım gökyüzüne seyrederim âlemi, izledim sizleri. Yalnış olmasın geçenlerde astral alemde duyulan ses tonu ile ilgili soru sordum galiba sizdiniz. Bilmem gerekeni aldım ve teşekkür edip konudan ayrıldım.
Eğer İstanbul da yaşıyor isen enişte ile biraz daha vakit geçir hatta akşam yağmur

altında oynanacak Türkiye

Hollanda

maçını izle, yorumlarda bulun galibiyeti kutla. Astral seyehat ile vakit geçirmek yerine sevdiklerine vakit ayır bu temmuz ve ağustos ta. Çünkü yaşatacakları fragmanı biliyorum az çok, filmi bilsen geçmiş asırlardaki majisyenler gibi akıl sağlığın tehlikeye girer. O yüzden detaya inmeyelim.
Müzikte kural vardır hangi nota

varsa uyumlu olur. Solisti sesi la ise orkestra kalın do ile çalmaz, çalarsa izleyici beyenmez.
Bende resmi ciddiyet dili kullanırım. Sohbetinde bu dille yapılmasını ve devam etmesini beklerim aynı müzikte ki nota gibi. Uyum sorunu olacaksa birdaha size soru sormam sizden de aynı saygıyla davranmanızı beklerim. Bak beni takip ettin bir şeyler kaptın. Hadi kapiş