Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2004 senesiydi hala aklımda..
babamı kaybetmeden 1 gün önce akşam masanın üstündeki vazo kendiğinden patladı.. durdukyere.. hala sebebini merak etmekteyim?
çocukken bir gün sabahtan akşama kadar hep ateşle oynadım , aynı gün komşumuzun evi yandı. yani komşumuz derken yan komşu falan değil , bildiğiniz karşı komşu. arada baya mesafe var. ve ben bunu akşam öğrendim
Bende hiç unutmadığım ve aklından çıkmayan bir anımı anlatayım.
Rahmetli bir teyzem vardı gözleri görmeyen köyde dedemlerin hemen yanında baraka gibi bir evi vardı yaşlanmıştı ve hastalanmıştı bizde kalırdı dayımlara gittikten bir kaç gün sonra vefat etti. Kullanmış olduğu evindeki ırbık yaz günü içinden dışına doğru sanki keserle vururçasına yarılmış inanamadık annannem bir gün önce bir sorun olmadığını teyzemin öldüğünü duyduktan sonra evini boşaltmaya gittiğinde gördüğünü anlattı. Allah rahmet eylesin çok iyi niyetli ve namazında niyazında bir insandı gözleri görmediği için hiç evlenmemişdi (