"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kendiliğinden açılan cam

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HYUNDAI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HYUNDAI

Kayıtlı Üye
Öncelikle selamün aleyküm

Arkadaslar ben 13 yaşındayken yaşadığım olayı anlatıcam size . Ben eskiden okulu sevmeyen bir çocuktum çoğunluka okula gitmezdim bunun sonucu olarak annemden dayak yerdm :)

Bir gün okula gitmemiştim akşam eve gelince annemin bunu öğrendiğini anladm ve beni dövmeden önce girdim banyoya kitledim kapıyı ve banyodayken camın açık olmasndan korktuğum için direk kapadım camı kilidini de taktım sonra annemle biraz tartıstık bi 5 dk geçtiğinde arkamda kötü bir şey hissettim arkamı döndüm ve camı sonuna kadar açık buldum ve o korkuyla çıktım oradan

Nedenini bulamadım sizden de bunun nedenini bilen varsa benimle paylaşmanızı istiyorum

aleyküm selam, bu olaydan 2 yıl mı geçti acaba yada 3 öyle birşey hissettim, ve sizden sonra aile 'den biri girip acmış olamazmı herşeyi doğaüstü varlıklara
vurmak mantık dışı gelir, rüzgar açtı desem kilitini taktım demiş 'sin biri girdi desem en mantıkılısı o olur, sizden sonra içeri biri girmiştir aile 'den mesela
işini bitirip camı acmıştır geri, o kilidi ve camı acıcak gücte sadece 1-2 şey var oda sadece teoriden ibaret olur, mesela en mantıklısı evdekilerden biri
girip actı derim iyi forumlar.

bu olayın üstünden, 2 veya 3 yılmı geçti peki? onu düşünüyordum, ilk okuduğumda öyle birşey sezdi bünye bi anda geldi o bilgi kafama takıldı
kusura bakma kafam bozuk biraz, yanlış yorum yapmışım canım sıkkın, peki senin teorin nedir ben 1 teori öne sürsem mantık hatası gelir
sana o zaman şöyle bir örnek veriyim, odadaki tabure yatağın orada duruyorken wc gittim kullanmıyordum onu, kimsede yokdu herkes uyuyordu
wc 'den geldim sandalye düşmüşdü, ne rüzgar ne biri vardı kafaya takmadım pek takma kuruntu haline getirme iyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri