"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kehanette bulunmak ve fal bakmak için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erlkonig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erlkonig

Kayıtlı Üye
İnternette dolaşırken bir sitede bir konu dikkatimi çekti. Görüş gücünü arttırmak için olduğunu iddia ediyor konuyu açan kişi. Konu şöyle:

''bir bakır tas içerisine konulan suya, şekiller belirene kadar ve görünene kadar mendel duası okunur...

mendel duası aşağıdaki gibidir...

Şeyşeruhin, Baruhin,Taruhin,maruhin,yaruhin. Ecibu eyyühel ervahül ulviyetti ven nariyyeti vel maiyyeti vel havaiyyeti vet turabiyyeti ves sahabiyyeti vel ğamiyyeti ves sufliyyeti ecibu minel kenayisi vel harabati vel amarati vel ardil münkatiati vel hanadiki vel mekabiri bihakki fatihatül arşi elmelik Taykal ve bi-hakki seyyid Meytatarun elhakimü aleyküm Elvahan Elvahan Elvahan Elacele Elacele Elacele Essaate Essaate Essaate.''

Doğru mudur? Ve bu cin çağırma duasının zararları var mıdır?

Doğruluğunu deneyerek öğrenebilirsiniz. Doğru gibi görünüyor. Yanlız cin çağırmanın zararlarını defalarca sitede belirttik. Bu yüzden cevap vermek yerine size konuları araştırmanızı önermek zorundayım. Herkese tek tek açıklama yapamayız. Lütfen biraz anlayış.

Çok özür dilerim. Bu davetin okuduğum başka bir versiyonunda da kasenin yarısına kadar su konması, tasın üstüne kırmızı bez örtülmesi ve duanın her okunuşundan sonra (7 kere okunmalıymış) bir elimizle yere diğer elimizle tuttuğumuz yarım elma dalını tasa vurmamız gerekiyormuş.

Dediğim gibi varlık davetlerinin birçok farklı yöntemi vardır. Önemli olan bu daveti gerçekleştirebilecek yeterliliğe sahip misiniz? Kendinizde bu yeterliliği görüyorsanız deneyiniz. Yöntemlerin çoğu geçerliliğe sahiptir.

Nasıl defedeceğimi bilmediğim gibi bana nasıl bir yardımı olacağını da bilmiyorum bence bir süre rafa kaldırsam iyi olacak. Bu arada bu konuyu okuyan diğer üyeler için söyleyeyim deneyecek olan varsa sakın yarıda bırakmasın.

İnternette dolaşırken bir sitede bir konu dikkatimi çekti. Görüş gücünü arttırmak için olduğunu iddia ediyor konuyu açan kişi. Konu şöyle:

''bir bakır tas içerisine konulan suya, şekiller belirene kadar ve görünene kadar mendel duası okunur...

mendel duası aşağıdaki gibidir...

Şeyşeruhin, Baruhin,Taruhin,maruhin,yaruhin. Ecibu eyyühel ervahül ulviyetti ven nariyyeti vel maiyyeti vel havaiyyeti vet turabiyyeti ves sahabiyyeti vel ğamiyyeti ves sufliyyeti ecibu minel kenayisi vel harabati vel amarati vel ardil münkatiati vel hanadiki vel mekabiri bihakki fatihatül arşi elmelik Taykal ve bi-hakki seyyid Meytatarun elhakimü aleyküm Elvahan Elvahan Elvahan Elacele Elacele Elacele

Essaate Essaate Essaate.''

Sakın yapma bunu. Dua dediğin şey anlamını bilmiyorsun ve kendine zarar verebilirsin.

Merhaba. Şu dal ile olanı biliyordum fakat buda cin çağırmak için mi yoksa fal bakmak amaçlı bir dua mı onu anlamadım ?

Cin çağırmak için. Ama bildiğiniz gibi fallarda cinlerden yardım alınabilir, mesela kahve falı için fincana davet edilir falan.

hmm anladım sağolun. Peki kahve falı için fincana çağırmasını biliyor musunuz ? Bana konunun dağılmaması açısından özel msjla atarsanız çok sevinirim. Saygılar

Cinniyi birden görüp korkmamak için suda görünmesi için yapılan birşeydir . Böyle davetleri buluyorsunuz iyi güzelde nasıl yollacağınızı bilmeden çağırmak ahmaklıktan öteye gidemez sözüm meclisten dışarıdır ;)

Gelecek dizilerde filmlerde görünen kadar kolay bilinebilen bir şey değildir, kendinizi ne için riske atacaksınız bunu düşünmenizi öneriyorum ve bununla beraber şunlarıda sıralayabiliriz; bunu neden yapmak istiyorum ? Kötü bir şey olursa ne olacak ? Gelecek varlığa karşı donanımlı mıyım ? Kendimi savunabilir miyim ? Buna değer mi ? Gibi gidebilir her uygulamanın bir etkisi, her etkinin bir tepkisi vardır bence sadece bu uygulama için değil tüm uygulamalar için önce iyice en küçük ayrıntısına kadar araştırıp sorgulamalı ve sonra bazı işlere kalkışmalıyız.

iyi formlar

Geri