"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kedi Ağlamasi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wiktor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wiktor

Kayıtlı Üye
Merhabalar öncelikle küçük yaştan beri sürekli olarak genelde gece misafirliğe gittiğimizde eve dönüşte dışarda ağlama sesleri gelirdi ve sürekli anlam veremiyordum ayni zamanda bu ağlama insanin içini parçalar gibiydi daha sonra bir ara yine duydum bu sesleri dışarda ve dikkatlice baktiğimda kedilerin ağlama sesleri idi bir ara yine kafama takildi acaba neyin nesi diye internete aramaya çiktim ve sonuç sifir yada yeterince araştirma yapamadim velhasil içinizde bu kedi ağlamasini açıklayacak biri yada fikir yürütebilir mi ?

bilmem o yönden hiç düşünmedim duygularim o an başka bi duyguyla meşgul olsa gerek :D

İlginçsiniz ne diyim :D Kedi miyavladi paranormal, kuş öttü paranormal... Muhtemelen "hayvan sevgisi" duygunuz depreşmiş. Sizde üzüldüğünüz için o hayvanciklara buraya yansitmişsiniz. Uçan bi kedi olsaydi veya telepati yöntemiyle size birşeyler söyleyebilen bi pisi eminim bu tarafta daha çok ilgi çekerdi. Çünkü yazdiğiniz bu durum sokak kedilerinin genel durumu :D Olağan dişi birşey yok yani...

evet bi anlam veremediğinden burdasın ve senden konuyu daha detaylı anlatmanı rica edicem bunun illaki paranormal bişey olması gerekmez ufaklığında belkide bir olay yaşadın konuyu unutmuş olabilirsin ama seni yinede sarsmış olabilir

İlginçsiniz ne diyim :D Kedi miyavladi paranormal, kuş öttü paranormal... Muhtemelen "hayvan sevgisi" duygunuz depreşmiş. Sizde üzüldüğünüz için o hayvanciklara buraya yansitmişsiniz. Uçan bi kedi olsaydi veya telepati yöntemiyle size birşeyler söyleyebilen bi pisi eminim bu tarafta daha çok ilgi çekerdi. Çünkü yazdiğiniz bu durum sokak kedilerinin genel durumu :D Olağan dişi birşey yok yani...
var olan duygumu sizle paylaştim kötü mu ya :D bu arada ben konuyu keyfhaneye açmıştım konu Doğa Üstü Olaylar taşindi bu yüzden merak uyandırmiş olabilir sizde :D

:D mart ve haziranda kedilerin çıkardığı garip sesler çiftleşme döneminin özellikleri diye biliyorum

Evet kedi besleyenler ve kedi severler gayet iyi bilirler. Son derece normal bir durum.
Gereksiz olduğu için konu kilitlenmiştir. Bir süre sonra da silinecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri