Garipbirk
Kayıtlı Üye
Merhaba daha 3 gündür yaşadığım yeni bir olay var. Evliyim ve 1 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var evimizde 1 senedir oturuyoruz hiç böyle birşey olmamıştı. Yani 4 ay önce altın kolyem kaybolmuştu ama o ara evimize bir olaydan dolayı biri gelmişti ondan şüphelendik ama yakın bir komşumuz kendisi, kırmamak için söylemedim kapattık konuyu. Şimdi, 3 gün önce eşimle gece uyumak için yattık eşimin de benimde yüzüklerimiz parmağımızda yattık eminiz. Benim yüzüğüm altın eşiminki gümüş. Sabah uyandığımı nedense aynı anda uyandık eşim odadan çıkarken yere baktı yüzüğüm odanın ta en sonuna kapının dibine kadar gitmiş olarak gördük. Eşimin yüzüğü parmağında hiç yoktu hani odaya falan uçmamış düşmemiş heryere Baktık. Evin heryer ine de Baktık ayrıntılı temizlik yaptık koltuklar yataklar çekildi felan neyse bulamadık. Benim Yüzüğüm parmağıma tam ve zorlayıp çıkarmadıkça asla çıkmaz bende gece belki rüya esnasında çıkarıp atmış olabileceğimi düşündüm neyse dedik. Eşim alıp komidinin üstüne koydu ve 2 gündür aynı yerde duruyordu (evdeyiz diye takmadım) bu sabah baktığımız da yüzük orda yokdu sabahtan beri onu düşünüyoruz oda yok hiç bir yerde heryeri aradık. Daha 1 bucuk saat önce makarna yapmak için marketten alınmış açılmamış hiç bir yerinde delik de olmayan makarna paketini açtık ve eşimin yüzüğü onun içinde idi çok şaşırdık bu buraya nasıl girer felan hatta eşimle birbirimizden şüphelendik şaka mı yapıyorsun sen mi yaptın bu buraya nasıl girer diye ama ikimizde böyle bişey yapmadığımıza eminiz ki eve kimse gelip gitmedi 3 gündür ve biri açsa koysa bile aynı şeklide hiç bir iz olmadan aynı şeklide açıp kapatmak bir zaman ister 7 24 beraber olduğumuz için hiç böyle bişey de yapmadık. Benim yüzüğüm hala yok ortada. Oğlum alıp atamaz yada yutamaz yatak odasında asla gözetimsiz bırakmam çekmeceler dolu olduğu için. Şimdi durum böyle olunca 4 ay önce kaybolan altın kolye konusunda da düşünmeye başladım. Şimdi bazı varlıkların bu tür eşyaları alıp sakladığını yerini değiştirdiğini biliyorum. Böyle birşey olabilir mi fikirlerinizi almak istiyorum?