belmasebil
Kayıtlı Üye
Katina kartı siparişi verdim bugün. Daha önce bakanlar deneyimlerini yazabilirler mi? Nelere dikkat etmem lazım özellikle.
Kesinlikle klasik tarot gibi kısıtlama, belirli açılımlara bağlı kalma. Deste kartlarının desteye dahil olmaması taraftarıyım. Ve katinanın geçmişte kara büyüde kullanılan bir deste olduğunu unutma. Enerjisi epey yoğun korunmakta ve başlangıçta sık sık bakmamak senin açısında
nasıl korunabilirimKesinlikle klasik tarot gibi kısıtlama, belirli açılımlara bağlı kalma. Deste kartlarının desteye dahil olmaması taraftarıyım. Ve katinanın geçmişte kara büyüde kullanılan bir deste olduğunu unutma. Enerjisi epey yoğun korunmakta ve başlangıçta sık sık bakmamak senin açısından daha iyi olur.
Nasıl başka boyutlar biraz daha açar mısınız. Ben kendim hariç başkasına bakmayı düşünmüyorum bu konularda kimseyi etkilemek istemem. İyi bakım yapmak için nelere dikkat etmeliyimDesteyi sıkılıp atmaz iseniz size çok daha başka kapılar açacaktır.Çok az kişilere açarım kendim dışında 7 yıldan sonra başka bir boyuta geçiriyor sizi..
Katina'nın hayat hikayesini okursanız nasıl etkilediğini göreceksiniz...Nasıl başka boyutlar biraz daha açar mısınız.
Bu muKatina'nın hayat hikayesini okursanız nasıl etkilediğini göreceksiniz...
Bence ehil büyücü olan Ali Paşa@Rhea ilahi güldürdünkocaları hayat hikayesi evet de anlatmak istedigim bu değildi
. Katina çok ehli bir büyücü aynı zamanda erkekleri hep büyüyle elde ediyor.
Daha teferruat vermeme gerek yok sanırım.