Katina Hakkında

belmasebil

Kayıtlı Üye
Katina kartı siparişi verdim bugün. Daha önce bakanlar deneyimlerini yazabilirler mi? Nelere dikkat etmem lazım özellikle.

Kesinlikle klasik tarot gibi kısıtlama, belirli açılımlara bağlı kalma. Deste kartlarının desteye dahil olmaması taraftarıyım. Ve katinanın geçmişte kara büyüde kullanılan bir deste olduğunu unutma. Enerjisi epey yoğun korunmakta ve başlangıçta sık sık bakmamak senin açısından daha iyi olur.

Kesinlikle klasik tarot gibi kısıtlama, belirli açılımlara bağlı kalma. Deste kartlarının desteye dahil olmaması taraftarıyım. Ve katinanın geçmişte kara büyüde kullanılan bir deste olduğunu unutma. Enerjisi epey yoğun korunmakta ve başlangıçta sık sık bakmamak senin açısında

Kesinlikle klasik tarot gibi kısıtlama, belirli açılımlara bağlı kalma. Deste kartlarının desteye dahil olmaması taraftarıyım. Ve katinanın geçmişte kara büyüde kullanılan bir deste olduğunu unutma. Enerjisi epey yoğun korunmakta ve başlangıçta sık sık bakmamak senin açısından daha iyi olur.
nasıl korunabilirim

İmajinasyon temelli korunmalarda vardır witchcraft temelli malzeme gerektiren korunmalarda (jarlar, kavanozlar muskalar gibi) vardır. Element korunmalarını, ayna methodunu, sigilleri, rünleri kullanabilirsin pratikte olmak istersen jarlarla başlayabilirsin. Ayrıca desteklemek amaçlı doğal taşlardan yardım alabilirsin.

Desteyi sıkılıp atmaz iseniz size çok daha başka kapılar açacaktır.Çok az kişilere açarım kendim dışında 7 yıldan sonra başka bir boyuta geçiriyor sizi..

Desteyi sıkılıp atmaz iseniz size çok daha başka kapılar açacaktır.Çok az kişilere açarım kendim dışında 7 yıldan sonra başka bir boyuta geçiriyor sizi..
Nasıl başka boyutlar biraz daha açar mısınız. Ben kendim hariç başkasına bakmayı düşünmüyorum bu konularda kimseyi etkilemek istemem. İyi bakım yapmak için nelere dikkat etmeliyim

Katina'nın hayat hikayesini okursanız nasıl etkilediğini göreceksiniz...
Bu mu 🧐 Tam bir aşk hikayesi, okurken çok duygulandım çokk 🤩

KATİNA'NIN ÜÇ KOCASI

Romanın kahramanı ünlü Katina, Kapadokya'nın Sinida köyünde bir Türk babayla bir Rum annenin kızı olarak doğuyor. 1888'de 10 yaşındayken babası bir at kazasında ölünce annesi, Katina'yı alıp İzmir'e göç ediyor. Fakir bir semte yerleşiyorlar. Anne Eftalya evde kaymak yapıp satıyor, ama bu bildiğimiz kaymak değil, bir krem. ‘‘2,5 okka hıyar, l bardak İngiliz gliserini, 3 bardak gül suyu, 2 bardak alkol ve 1 bardak kolonya’’ diye tarifini veriyor Mara. ‘‘Bunları karıştırıp tülbentten geçiriyorsun, iki ay bir şişede güneşte bekletiyorsun. Ben hálá bu kremi kullanıyorum.’’

Eftalya ve kızı Katina bir gün Attari adında bir Türk kadınla tanışır ve ondan büyüler, iskambil falları öğrenirler. Eftalya, kızını zengin biriyle evlendirip sefaletten kurtulmaya karar vermiştir. Damat adaylarının listesini hazırlar. İzmir'in en büyük tüccarlarından yakışıklı Spiro Şerbetoğlu listenin başındadır. Aşk şurupları, macunlar derken Spiro, Katina'ya aşık olur. Ana kız güzel bir konağa, zengin bir hayata kavuşurlar.

Bir gün Spiro limanda Türklerle girdiği kavgada öldürülür ve 18 yaşındaki Katina dul kalır. Ana-kız hemen yeni bir damat listesi yapar. İzmir'in en zenginlerinden Konstantin Karamanos evlidir ama boşanıp Katina'yla evlenir. Soylu aile Katina'yı istemez. En fazla karşı çıkan kocasının ağabeyi Spiros'tur. Ama Katina onu da tavlar. Olga adında bir kızı olur ama babasının kim olduğunu kimse bilmez. Katina, tütün ve pamukla uğraşan zengin ailenin işlerine de el atmaya başlarken kocası Konstantin 34 yaşında kalp krizinden ölür. Katina hemen gizlice aşk yaşadığı ağabey Spiros'la evlenir. Ondan da bir oğlu olur.

Katina iskambil kağıtlarına güvenir hep. Bir gün kağıtlar ‘‘kara toprakları’’ gösterince Katina, bunu bir felaket habercisi olarak görür ve İzmir'den kaçar. Kocası gelmek istemeyince çocuklarını da alıp Yunan ordusunun İzmir'de denize dökülmesinden birkaç ay önce Egina'ya gelir.

Ama Katina'nın kalbi Ege'nin karşı kıyısında, herkesten gizlediği gerçek aşkı Ali Paşa da kalmıştır. Küçük Asya felaketinin ardından dayanamayıp yeniden Türk topraklarına, Ali Paşa'nın da bulunduğu İstanbul'a döner ve Ali Paşa ölünceye kadar onunla yaşar. Onun ölümünden sonra son yıllarını geçireceği Egina'ya geri döner.

@Rhea ilahi güldürdün 😁 kocaları hayat hikayesi evet de anlatmak istedigim bu değildi😀. Katina çok ehli bir büyücü aynı zamanda erkekleri hep büyüyle elde ediyor.😉 Daha teferruat vermeme gerek yok sanırım.

@Rhea ilahi güldürdün 😁 kocaları hayat hikayesi evet de anlatmak istedigim bu değildi😀. Katina çok ehli bir büyücü aynı zamanda erkekleri hep büyüyle elde ediyor.😉 Daha teferruat vermeme gerek yok sanırım.
Bence ehil büyücü olan Ali Paşa 😍 İman kuvvetiyle mi bağladı ne yaptı da feleğin çemberinden geçmiş öyle güçlü bir kadını elde etti 🧐

Geri