Koalabebek
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar katina destemi bugun edindim. Ancak çok urkuyorum desteden. Napmaliyim sizce? Dereye, denize mi atmaliyim? İsteyen birine mi vermeliyim? Yoksa bu vesvese boşuna mi? Lütfen yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar katina destemi bugun edindim. Ancak çok urkuyorum desteden. Napmaliyim sizce? Dereye, denize mi atmaliyim? İsteyen birine mi vermeliyim? Yoksa bu vesvese boşuna mi? Lütfen yardımcı olur musunuz
Ne kadar haklisiniz ben de yattigim odada bulundurmaya basladim daha sonra baskasina vermek ondan ayrilmak hic icimden gelmediKoalabebek merhaba,korkmanı gerektirecek gerçekten bişey yok okuyunca şaşırdım baya bi.lakin o kadar isteyerek almışın bi süre elinin altında dursun derim sonradan tekrar ah vah yapacağın bişey olmasın lakin enerji ve istekle alakalı olduğu için kartları açmak yorumlamak istemedikten sonra zaten yapamazsın.atma derim o kadar arayıp bulamayan arkadaşlar var onlara satabilirsin.yok etme ama kartları, heba etme senden ricam.benim yattığım odada duruyor kartlarım ayrıca yalnız yaşıyorum o halde bi sıkıntı olmadıysa size de bişey olmazçok rahatsız oluyorsanız sadece yattığınız odada bulundurmayın.lakin sonra eğer açmaya alışırsanız bu durumu ne kadar abarttığınızı göreceksiniz aksine gece uyanıp kart bile açmak gelecek içinizden... Sevgiler...
![]()
Katina destesi diye instagramdan ararsan bi bayan hem bakımı hem satışını yapıyorDesteyi nerden temin ettiniz arıyorum hiç bir yerde yok.
100 ₺ yalnız?Katina destesi diye instagramdan ararsan bi bayan hem bakımı hem satışını yapıyor
? eeeee normal diyecem şimdi sitem edeceksiniz bana ? ben kaç yıl önce destenin kendisini 50 ₺ almıştım.Değeri o mudur elbette değil ama bulunmadığı için o fiyatlara satıyorlar işte...100 ₺ yalnız?
Biz anlam yüklemezsek karşımızdaki insan bile bir şey ifade etmez, düşünün?Arkadaşlar insan ne kadar muaddel bir varlık ya, kendi yaptığı, çizdiği kartlarla kendini avunduruyor sizce tek ben mi böyle düşünüyorum ?