Şöyle ki; önce kendi yorumunuzu yazmanız gerekiyor,ona göre eksikler varsa düzeltiliyor.Forumda sistem böyle zira fal bakımı yapılmıyor.İnceledim ama soruma cevap veren yok.
Canım ben yorumumu yaptım ama tıkandığım yerler oldu. Ki bu açılımı internet üzerinde bir fal online sitesinde yapmıştım. Kart desteleri elime dahi ulaşmadı. Çok merak sardığım bir şey ama ters düz anlamları beni kitliyor yorumumu buraya mı yapayım ? 3lü kombinasyon konusuna mı?Şöyle ki; önce kendi yorumunuzu yazmanız gerekiyor,ona göre eksikler varsa düzeltiliyor.Forumda sistem böyle zira fal bakımı yapılmıyor.
Tek bir soru sorarsanız daha doğru olur.Örneğin;onu aramalı mıyım ya da beni düşünüyor mu gibi..Tek soru için açılım yapıp onu buraya yazın dilerseniz.Sonra bende nacizane yorumumu eklerim.![]()
Duygusal bir sevgi mi bu? Peki soruyu açtığımız kartlar genel olarak nasıl yorumlamam doğru mu ve ipucu veriyor muBenim kendimce yorumum:Evet düşünüyor ancak Sunit ters olduğundan adım atma ilişkinizi aktifleştirme içeren bir düşünce değil gibi..Geçmişten gelen bir sevgi var,ancak durumu ilerletecek bir düşünceye dönüşür bir sevgi değil.
Ben öyle detaylı yorum çıkaramam size..Nihayetinde profesyonel değilim.Belki benim yorumumda hatalı.Düzeltmeleri modlara bırakalım.Duygusal bir sevgi mi bu? Peki soruyu açtığımız kartlar genel olarak nasıl yorumlamam doğru mu ve ipucu veriyor mu