Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda arattım ama bulamadım.
"Assassin's Creed" serisinde geçen bir yetenek.Ana karakterimiz Kartal Görüşü'yle dost düşman ayırt edebiliyor,
kişiyi analiz edebiliyor.
Sorum şu bu yetenek gerçek hayatta varmı,varsa nasıl bir yetenek?
Ben kartalgörüşünü yeni duyuyorum.Biz buna durugörü yeteneğiyle aura analizi diyoruz.Kişinin niyetinin kötü veya iyi oluşu aurasındaki renklerden anlaşılıyor ve yine hastalıklar auradaki enerji akışına göre tayin edilebiliyor.Sevgiler..
Konuya olan yorumların saygı çerçevesinde yapılması gerekir.Açılan konuya karşı olan inançsızlık bu konuyu eğlence malzemesi haline getirme hakkını kimseye vermez.Yorumlarda aşağılayıcı uslup veya gizliden gizliden yapılan laf çarptırmalara müsade edilmeyeceğini bilmenizi isterim.Lütfen uyarıma bu uyarıyı banamı yaptınız diye cevap vermeyin.Üstüne alınması gereken haline çeki düzen verir.Sevgi ve ışıkla....
Konularla ve üyelerimizle dalga geçilmesini ve saygısız tavırları asla hoş karşılamayız. Bu yüzden konuya majestic38 tarafından yazılmış gereksiz mesaj ve o mesaja verilen tüm cevaplar silinmiştir.
Bu uyarı sayın majestic38 için ilk ve son uyarıdır, tavrının devamı görülürse siteden uzaklaştırılacaktır.