"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kardeşimin Hastalığı ve Cin Bağlantısı;...

yaramazcocukmavi

Kayıtlı Üye
Merhabalar Herkese;
Benim 10 yaşında Epilepsi Hastası Bir kardeşim var,Şu an 10 yaşında fakat bu hastalığa teşhisi 6 yaşında zor bela koydular.Zor bela diyorum çünkü kardeşim 6 aylık olana kadar gayet normaldi ve sıcak havale sonrası böyle olduğunu söylediler.O gün bu gündür konuşma ve yürüme yetisi kayıp.Konuyu fazla uzatmamak gerekirse;
Kardeşimde haliyle sara nöbetleri oluyor özellikle 2 saat önce ki nöbetinde yattığı yerden bana dogru bakarken nöbet geçirdi ve bende hissediyorum kardeşim hep bir şeyleri takip ediyor kafayı çevirdiğimde duvarda parlak bir ışık gördüm anlık flash patlaması gibi bir şey devamlı takip ederim hep bu durum söz konusu olmuştur çoğu zaman.Sizce cinlerle bağlantısı varmıdır bu olayların yada nöbetlerin.10 yaşındaki bir çocuk bünyesi daha 3 yaşında gelişimi zayıf konuşmasıda yok .Devamlı etrafta bir şeyleri takip etmesi gülmesi yerine göre yada takip ettikten sonra havale geçirmesi nasıl değerlendirilmeli?...
 
Öncelikle Allah yardımcın olsun. Kardeşin için üzüldüm :( fakat şöyle bir düşünce takıldı aklıma kardeşini okutsanız yada bir bilene bu durumları anlatıp kardeşini göstermen iyi olur diye düşünüyorum. Geçmiş olsun
İYİ FORUMLAR
 
Allah yardımcısı olsun.İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur.Yeterli bilgim olamadığı için birşey diyemiyeceğim.İnşallah cevap verilecektir eğer ki aradığın cevabı bulamazsan güvenilir birilerine(bir hocaya vs.) danışmanı tavsiye ederim.
 
Gecmis olsun Allah sifa versin, epilepsi olaylarinda cinler yada buna bnezer olaylar mumkundur, fakat siz bu konuya Umur ve Yule'nin yorumunu bekleyin, duydugunuz her yoruma kuluk asip kendinizi üzmenizi istemem.. Allah size Sabir versin.
 
SARA NÖBETİ TUTANA OKUNACAK DUALAR
1. Sara nöbeti tutmuş hastanın başında 21 kere Âyetü'l-Kürsî okunursa inşâallah şifâ bulur.
2. Bir kadın Peygamber Efendimiz'e (sav) gelerek çocuğunun sara nöbetine tutulduğunu, bunun için kendisine dua etmesini istedi. Resûl-i Ekrem (sav) Efendimiz ona şu âyeti okumasını tavsiye etti. Kadın onu okuyunca çocuğu şifâ buldu.
Ekli dosyayı görüntüle 6248
"Bismillâhirrahmânirrahîm. Ve nünezzilü mine'l-Kur'âni mâ hüve şifâün ve rahmetim li'l-mü'minîn. Ve lâ yezîdü'z-zâlimîne illâ hasârâ." (İsrâ, 17/182)

ANLAMI:
"Biz Kur'an'ı mü'minlere şifâ ve rahmet olarak indiririz. Ama o, zâlimlerin ise sadece zararını artırır."

3. Mü'minûn sûresinin 115. âyetinden sonuna kadar (118. âyet dâhil) okunmalıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 6249
E fe hasibtüm ennemâ halâknâküm abesen ve en-tüm ileynâ lâ türcaûn.
Fe teâlâ'llâhü'l-melikü'l-hakku, lâ ilahe illâ hû. Rabbü'1-ar şî'1-kerîm.
Ve men yed'u maallâhi ilahen âhere lâ burhâne le-hû bîhî, fe innemâ hisâbühû inde rabbihî; İnnehû lâ yüflihu'l-kâfirûn.
Ve kul rabbî'ğfîr ve'rham, ve ente hayru'r-râhi-mîn." (Mü'minûn, 23/115-118)

ANLAMI:
"Sizi sadece boş yere yarattığımızı ve sizin hakikaten huzurumuza geri getirilmeyeceğinizi mi sandınız?
Mutlak hâkim ve hak olan Allah, çok yücedir. O'ndan başka ilâh yoktur. O, bereketli Arş'ın sahibidir.
Her kim Allah ile birlikte diğer bir tanrıya taparsa -ki bu hususla ilgili hiçbir delili yoktur- o kimsenin hesabı ancak Rabbinin nezdindedir. Şurası muhakkak ki, kâfirler kurtuluşa eremezler.
Resulüm! De ki: "Rabbim, bağışla ve merhamet et! Sen merhametlilerin en iyisisin."

AÇIKLAMA:

Abdullah bin Mes'ud (ra) sara ve cin tutan bir kimsenin kulağına bu âyetleri okudu. Hasta hemen toparlanıp kendine geldi. Bunun üzerine Peygamber Efendimiz (sav) "Onun kulağına ne okudun?" dedi. İbni Mes'ud: "E fe hasibtüm ennemâ halâknâküm.. âyetlerini okudum" dedi. Resûl-i Ekrem (sav) Efendimiz:
"Eğer bir kimse bu âyetleri tam bir iman ve sadâkatla bir dağa okursa, dağ harekete gelirdi." buyurdu.
( Bilal Eren, Büyük Dua Hazinesi)
 
Kardeşinizin hastalığının tıbbi mi? yada varlıkların etkisi altında olduğu için mi ve rahatsızlandığının ve sebebinin ne olduğunu iyi anlamak gerekir.Varlıkların bu tür hastalıklarda da rolleri vardır.Fakat anlattıklarınızın bir çoğu varlıkların bir parmağı olduğunu işaret ediyor gibi.6 aylıktan sonra 10 yaşına kadar tıbbi yönden bir düzelme olmadı ise peki ne yapmsk gerekir.Herçek bir alime giderek bakım yaptırmak mı?doğrudur.ya o alim sanılan zatpara doymaya çalışan bir zalumse ne olacak.Hem hasta daha çok yıpranacak hemde maddi yönden sarsılacaksınız.Bence en iyisi bu sorunu siz çözmeye çalışın araştırma yapın ve kardeşiniz rahatsızlanırsa sesli bir şekilde yüzüne doğru 11 Ayetel kürsi okuyun.Ayrıca sabah ve akşamda 11 er kere okumalara devam edin her zaman gusl abdestli olmasına yardımcı olun ve dua edin sonuçta dua her kapıyı açacaktır.Onun için dua edin kalpten ve samimi arak dua edin ALLAH herşeye kadirdir bakarsın kardeşin bir sabah kalkmış ki iyi olmuş, ALLAH şifa versin.Geçmiş olsun dileklerimle.
 
Allah c.c yardımcın olsun benimde yiğenim gelişim özürlü 4 yaşında fakat yürüyemiyor konuşamıyor . Yani içinde bulunduğun duruma aşinayım .
 
Maddi manevi iyilikleri ALLAH rızası için yapan hocaları bulun.para isteyenlerden uzak durun .çünkü varlıksal bir sıkıntı zannederek gittiğiniz kişi ,sizi gerçekten rahatsız edici uygulama yapıp daha çok para isteyebilir.kısır döngüye bile girebilirsiniz. o yüzden buna dikkat edin.para pulda gözü olmayan hoca size doktorluk bir durum varsa doktora gitmenizi söyleyecek sizi doktora yönlendirecek , değilse de kendisi ilgilenecektir.maalesef insanlarımızın bir kısmı doktorun ilgilenmesi gereken rahatsızlıkta doktora gitmeyip kendini şifacı olarak tanıtan paragöz ve aksine ruhsal olarakta rahatsızlık yaratacak kişilere gidip dahada kötü olabilmektedir.
 
Geri
Üst