"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kararlıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu duruma katlandığın zaman sana öbür dünyada kimse cenneti garanti etmiyor bunu sakın unutma.60-70 sene yaşarım diyorsunda senin inancına göre kimin nereye gideceğini Allah'ın bilir.

Sana tavsiyem bir an önce dediğim ritueli uygula hayatına yeni bir sayfa aç,islamdan yarar göremiyorsun,çareyi yine islamda arıyorsun.Senin sorunun burda duanı kabul etmiyorsa Allah dediğin demekki başka bir şey yapman gerek.
İnsanların kötü gözle baktığı şeytanın tek suçu hayattan keyif almanızı mutlu olmanızı istemesidir.

Mutlumu olacaksın ? Yoksa inancına göre hem burda yanacaksın hemde ahirette yanma ihtimalinemi inanacaksın?
Seçim senin...
Benim dediğim yoldan gidersen tek olacak şey mutlu olmandır.

Kendimi bildim bileli ibadet ederim. Hüddam davetinde ebedi cehenneme gitmek ihtimalim az. Ama direk şeytan olursa azacık bir şansım bile kalmaz. O yüzden hüddam davetiyle ilgileniyorum. Bunca zamandır ibadet ediyorum kolay değil bir karar vermek.

Kendimi bildim bileli ibadet ederim. Hüddam davetinde ebedi cehenneme gitmek ihtimalim az. Ama direk şeytan olursa azacık bir şansım bile kalmaz. O yüzden hüddam davetiyle ilgileniyorum. Bunca zamandır ibadet ediyorum kolay değil bir karar vermek.

Bir de sanki ölçme aleti var da sevabını günahını ölçmeye çalışıyor

Hayatımdaki zorluklardan dolayı bir karar vermek zorundaydım ve kararımı verdim. Azerbaycanda bu ilmi bana öğretecek insanlar yok ya da varlarsada bilinmezler. Eskiden benim büyük babam böyle işlerle uğraşıyordu (Allah ramet eylesin). O yüzden adminlerin onayı olursa dinden çıkmadan ve günaha girmeden hüddam ilmiyle ilgileniyorum. Bunun için kimse sorumluluk taşımaz. Kendi kararlarımı kendim verecek yaşı çoktan geçtim. Neden hüddam ilmi diye sorarsanız demonlarla iş yaparsam ahiretimi kaybederim. İsteklerim büyük olduğu için cinlerlede anlaşma yapamam, bana istediğimi veremezler. Ben müslümanım ve mümin olmasam bile ibadetlerimi yaparım. Bu yolda her şeyi göze aldım. Söylenene göre bu işlerde Ehli Beytden olmakta önemlidir ve ben seyidim. Adminlerin izni ile bu siteden birisinin bana yardım etmesini istiyorum. Söylediklerini elimden geldiği kadar harfiyen yapacağıma yemin bile ederim. Onu da söylüyeyimki hiç korkum yok. Çünkü her şeyi göze aldım. Kendim 6 yaşımdan namaz kıldığım için ve dinle ilgilendiğim için etefurullah kendimi övmek gibi olmasın ama bir çok şeyden haberim var. Bana yardım eden kişiye ise başarıya ulaşırsam hüddama ona da yardım etmesini söyleyeceğim. Hüddam diyorum ama başka varlık önerisi olan varsa yazabilir (dinden çıkmamak ve günaha girmemek şartıyla). Bana yardım edecek olan kişiye ilk önce hayatımı danışmak isterim. Belki bana başka bir şey önerir. Bana yardım edecek kişi ilimli kişi olmalı. Zaten internetden bulduklarımı isteseydim kendim denerdim :D Ama dediğim gibi kimse sorumluluk taşımaz. Bu benim kararım. Gelipte buraya senin yüzünden oldu demeyeceğim. Zaten böyle birisi değilim. Aranızda bana yardım edecek olan varsa adminlerden izin alıp bana yardım etsin inşaAllah.
BENCE UĞRAŞMA MADEM SEYİTSİN çok tehlikeli ve günah olduğunuda daha bilmen gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri