konu acmasi kadar dogay bir sey yok ustune fazla gidiyorsunuz ve gerek yok birakin istedigini sorsun ogrensin zaten karanlik yol diyorsunuz bence suan sizde ne istediginizi bilmiyosunuz dun daha cadi olcaktiniz keirayla konusuyodunuz yardim istiyordunuz bu konuda onun size soyledigi cumleyi burda goruyorum :s havas temelli olup kara majisyenlerde vardir kara tarafa gecersen ak tarafa gore daha kolaydir ama daha cok enerji ister sizin sevdiklerinizin cekebilcegi seyler var onlari ogrenin oyle girin eger suan bulundugunuz inanci degistirmek istiyorsaniz gidin acin interneti butun dinleri arasstirin hepsini semavi pagan olsun hepsini sonra secim yapin bugun bu yarin o diye diye gercek anlamda dinsiz olursunuz.2 gunde inanc degistirlmezki baglanirsin ondan yardim istersin bigun allah tan bi gun seytandan istersen ortada kalirsin ve eger kotu yola girceksen evrenin denklemini unutma ne yaparsan onu bicersin
Anlayışın için teşekkür ederim canmert196, şu anki inancım Satanizm![]()
Satanist olup hiç bir şey bilmiyorum dedin kafamı karıştırdın.Fazla üstüne gitmiş olabilirim o yüzden pardon. Benim anlatamama nedenini biliyorsun ben de ders alıyorum öğrenip ve anlatmayı düzgün başaramıyorum ama siz ilk başlangıç olarak Mensup olduğunuz inancı araştırın derimSatanistism mensup az da olsa bir şeyler biliyor olmanız lazım.Kendinizi Satan'a adadınız mı ? Ritüeller yaptınız mı ?
![]()
Hiçbir şey yapamadım henüz, ne ritüel ne de kendimi Satan'a adamak..
Bir Satanist ilk önce kendini Satan'a adar sonra yapmak istediği şeyleri yapmaya başlar.Bu gibi şeyleri araştır yabancı siteleri araştır özellile de Satanism'e neden girdiğini düşün.Kendine şu soruyu sor beni kimim.
Canmert doğru diyor ben kendime bu soruyu en başında soramadım cadılığa büyük hevesim vardı ve olma isteğim vardı ama karanlığa daha büyük anlatamayacağım bir isteğim vardı ve bunu herkese anlatamıyordum.Ben kendimi araştırdım hep araştırdım hep hiç durmadım işte bu benim avantajlı yanım Araştırmacı bir ruha sahip olmam ve istediğim şeyi almak ve olmak istemem..Karanlık yola girmek istedim ve şuanda da girmiş bulunuyorum.Ben de şuan ders alıyorum birisinden(öğreniyorum) ders derken o da karanlık yolda olduğu için bana çok iyi bir yoldaşlık ve öğretmenlik yapıyor sen de araştır zamanla senin önüne de öyle birisi çıkacak şimdi şunu diyebilirsin o kişi sen olabilirsin belki diye ama dediğim gibi ben de yeni girdim ve öğreniyorum,uyguluyorum.Sen Canmert'in demesi gibi şuan daha hangi yola gireceğini bilmiyorsun bak sen şuan şanslısın daha tam bir satanist bile olmamışsın daha o dine mensup bile olmamışsın senin açından bu iyi çünkü düşünme şansın var git düşün öğren araştır sana en hangisi iyi onu bul![]()
sahsi fikrim siz ilerde ozunuze donceksiniz ben boyle hissettimtekrar bir degisimi soz konusu hissediyorum yeni dininiz kitapsiz bir din
bu kadarini alabildim hayirlisi neyse o olsun
![]()
guzel bir yaklasim tabiki ama ben sizin cadi olcaginizi dusunuyorumeger kaderinizde cadi olmak varsa siz o ritueli yapmaniz imkansiz sular patlar deprem olur mazemelere bisey olur olmaz
hersey gonlunuzce olsun
bilmiyorum enerjiniz bana guzel geliyor pozitif yuklu negatif degilbana dogayla tam anlamiyla butunlesen hayvanlari deli gibi seven bir pozitif cadi olcaksiniz gibi geldi kader bize gostericek zamanla
![]()
bilmiyorum enerjiniz bana guzel geliyor pozitif yuklu negatif degilbana dogayla tam anlamiyla butunlesen hayvanlari deli gibi seven bir pozitif cadi olcaksiniz gibi geldi kader bize gostericek zamanla
![]()