ggmm merhaba sordugun soruyla ilgili bi fikrim yok ama sadece bu tür uygulamaları bence herkes yapamaz ve yapmamalıda nasılki bir oto tamircisi kasaplık yapamaz yada terzilik her insanda büyü yapamaz bence gerçi bu konularda çok bilgili degilim ama burda günlerdir okuduklarımdan anladıgım şuki büyü yapmak sadece bi uygulama bulupta söylenenleri yapmak demek degil ne biliyim al 40 karabiber şu şu ayeti oku şu saatde yap şu şekil yap hadi bakalim oldu bitdi sana dönücek büyü olucak öyle olsaydı etraf büyücüden geçilmezdi diye düşünüyorum yanlış anlaşılmasın yapmayın yasaktır günahtır yada şöyledir böyledir demiyorum sizin hür iradenize kalmış bişe ama burda en çok bu soruların soruldugunu görüyorum işte birisi bir yöntem yazıyo ve aaa bende yapsam olurmu nasıl yapıcaz etkilimi tutuyomu diye günlerce tartışılıyo bazı şeyler benimde dikatimi çekiyo cazip geliyo ama sonra durup düşününce bence bu tür uygulamaları herkes yapamaz eger öyle birşey olsaydı bu işin ilmini ögrenmeye ne gerek vardı o halde sevgilisinden ayrılan kendisi yapardı yada birine kızınca bi büyü yapıp cezasini hemen verirdi bence bu işle ugraşan birinden profosyonel yardım alın derim ben