xgenion
Kayıtlı Üye
Geçen günlerde sabaha karşı bir karabasan olayı yaşadım. Uyuyamıyordum ve ara ara gözlerimi açıp etrafı seyrediyordum. Bir ara bilincim kapanır gibi oldu ve kulağımdaki çınlamalar dikkatimi çekti. Gözümü kapatınca çınlamalar aşırı derecede artıyor gözümü tekrar açınca biraz daha azalıyordu. Yaklaşık bir 10 saniye bu sürdükten sonra hareket edemediğimi farkettim ve karabasan denilen olayı yaşadığımı anladım. Çınlamaların artması hâlâ devam ediyordu ancak herhangi bir çığlık olayı yaşanabilir düşüncesiyle odaklanmadım 
Bildiğime göre bu durum bedenlerin ayrıştığı sırada bilincin açılmasıyla meydana geliyor ve kişi halüsinasyon görüyor. Bundan dolayı ışık olan tarafa hiç bakmadan direk hareket etmeye çalıştım. Çok zor oldu ama uyanmayı başardım.
Merak ettiğim şey, o anda çınlamalara odaklansaydım astral çıkış gerçekleşir miydi?

Bildiğime göre bu durum bedenlerin ayrıştığı sırada bilincin açılmasıyla meydana geliyor ve kişi halüsinasyon görüyor. Bundan dolayı ışık olan tarafa hiç bakmadan direk hareket etmeye çalıştım. Çok zor oldu ama uyanmayı başardım.
Merak ettiğim şey, o anda çınlamalara odaklansaydım astral çıkış gerçekleşir miydi?