"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

karabasan olayı

rokivulovic

Kayıtlı Üye
yaklaşık 8 aydır süregelen her gece en az 5 kez yaşadığım karabasan olayı var ve bu durumdan çıkmayı da öğrendim kendim çıkabiliyorum. bunun harici uykumda habire sıçramalar oluyor benim problemim ne kafayı yemek üzereyim nolur yardımcı olun

yaklaşık 8 aydır süregelen her gece en az 5 kez yaşadığım karabasan olayı var ve bu durumdan çıkmayı da öğrendim kendim çıkabiliyorum. bunun harici uykumda habire sıçramalar oluyor benim problemim ne kafayı yemek üzereyim nolur yardımcı olun

Uyku felci uyku düzeninin bozulması, aşırı sites sebebi ile olur. Bilinç uyanır lakin Rem uykusuna beden devam eder. Stres azaltma, uyku kalitesini etkileyen, gece yemek yemek, az su içmek. Işık ile uyumak, çok sıcak uyku ortamı gibi durumlar var ise bunları değiştirmek. Hareketsiz bir yaşam var ise spor ya da beden egersizleri yapmak. Stres sebeplerini ortadan kaldırmak elbette zor lakin stres azalmak için önerilen yöntemleri denemek. Meditasyon, farkındalık . Ses terapisi gibi yöntemleri denemek iyi gelecektir

Urum çoğu noktaya değinmiş ama yine de ekleyeyim yüzüstü yatmak da çoğu zaman sebep olur.
Ayrıca uyarıcı madde geçmişiniz varsa bu da nedenler arasına girebilir.

Geri