Sırlıkızımız
Kayıtlı Üye
Sizi sıkmadan konuyu direk anlatıyorum bana genellikle gündüz uyuma sırasında karabasan şeklinde tabiri caizse :ilkte önceki oturdugumuz evde gündüz ilaç içtikten sonra geri uzanamk için yatak odasına gitmiştim uzandım bi süre sonra uykuyla uyanıklık arasında karşımdaki aymada kendimi gördüm sert bi bakış atıodu bana ama üstünde benim namaz için giydiğim kıyafet ve başörtü vardı birden yanımdan da kısa boylu siyah çarşaflı kadın oldugunu anladım hzılı bir şekilde bir kapıay dığr bie geri gidip gelip bişiler diodı anlamadım hiç bişi ben zaten hareket edemiyordum içiöden dualar okudum sonra rüya gördüm iki kapalı kız benimle arkadaş olmak istiodu onalrın cin oldugnu biliodum ama bizim gibi insan şeklindeydiler bunun yanı sıra şuanki evimizde de ben okuldan geldigimde yorgun oldugum için uyurdum ve genellikle o sırlarda bunlar oluodu ikindiye denk gelebildiği için oldugunu sonradan düşündüm birden uyandım gibi ama başka boyutta gibiyim nasıl anlatıcamı bilmiyorum aynı odamda ama benim algım sanki başak boyutta gibi çözemiyorum iki yanımda değişik tipli varlık kafamın başında dibime kadar geliolardı karşımda da sanki bulut yada koyun şekli ve örümcek vardı renkleri beyaz ben dua etmeye başladım gözümü kapadım hatta ne zman biticek nedne bu akdar uzun sürdü die bilinçli gibiydim arkadan kuran sesleri geliyordu annem genelde evde açar o günde duyuyordum bunları yaşarken ve tabak sesleri duydum kendime gelince bunları anneme sorucam eğer annem açtıysa kuran sesi ya da tabakları boşalttıysa ben cidden bilinçliymişim yada gerçektir die kendime geldim hemen anneme gittim sordum hepsi de gerçekmiş şok oldum Teşekkürler buraya kadar okuduğunuz için umarım bilgisi olan çıkar