selamlar ..urum sagolsun benımle cok ılgılendı.amaburdada paylasmak ıstedım..derdım su benım 10senedır yasadıgım bazı paranormal olaylar var sevgılılerım oldu hepsı sorunluydu ıslerımde hep terslıkler oldu bu zaman kadar geldık..sonrasında yurt dısından bırıyle tanıstım..super bırısı ve sagolsun harıka seyler yaptı..cok daha ıyıyyım fakat en son sevgılımle ılgılı bıseyler cıktı ortaya..durum su ıkı kız var suan dostumda demıyorum ıkı adet bayan bı tanesı cok kotu bırı ve dıgerıne kara buyuy yapıyo ve dıger kızın ruhunu kopyalıyo yada alıyo herkes bu kızı o sanıyo yanı a ve b dıyelım a b yıkopyalıyo b pert durumda ama hıcbıseyı kabul etmıyo.ben a ıle cıktım fakat ben aslında b yı sevmısım cunku kız hasta sorunlu ve sızofren cunku ruhu anlattıkları herseyı b.
4 5 ayrı ınsan baktı yakalayamadı bunu.ve ben hıssettım zorladım bısekılde buldum.hep a ya bakım yaparken anlatılan kız b ıdı.sımdı dogru ınsanın b oldugunu anladım..neyapıcam bılmıyorum.b ıstemıyo hıcbısey ben ıyıyyım sorunum yok dıyon butun gunduz uyuyo evden cıkmıyo hayatı berbat durumda ders bıle calısamıyo kız zombı gıbı olmus.ve okadar ıyıy bırıkı..uzmanlardan yardım beklıyorum tesekkurler.bır uzmanım yardımcım var ama sızın fıkırlerınızde onemlı.onun duzeltecegıne emınım fakat bılgı ogrenmek benı rahatlatıyo
4 5 ayrı ınsan baktı yakalayamadı bunu.ve ben hıssettım zorladım bısekılde buldum.hep a ya bakım yaparken anlatılan kız b ıdı.sımdı dogru ınsanın b oldugunu anladım..neyapıcam bılmıyorum.b ıstemıyo hıcbısey ben ıyıyyım sorunum yok dıyon butun gunduz uyuyo evden cıkmıyo hayatı berbat durumda ders bıle calısamıyo kız zombı gıbı olmus.ve okadar ıyıy bırıkı..uzmanlardan yardım beklıyorum tesekkurler.bır uzmanım yardımcım var ama sızın fıkırlerınızde onemlı.onun duzeltecegıne emınım fakat bılgı ogrenmek benı rahatlatıyo