kadirrrr rumuzlu üyemize itafen yazılmıştır .KONUYU nereye açacağım nasıl açacağımı bilemedim siteye girer girmez toplistteki kara büyü istiyorum yazının görünce adeta şoke oldum bir insan neden kara büyü yapmak ister yada vicdanı olan bir insan her ne olursa olsun neden böyle bir yola başvurmak ister aklım almadı bu konuyu açan arkadaşa tavsiyem odurki düşüncesi bile kötü birşey peşindesin derhal tevbe et bu düşüncelerden arındır kendini hem kendin için hemde o kara büyüyü kullanacağın kişi için gerçekten kötü sonuçlar olmadan vazgeç böyle şeylerden
ALLAH affedici ve mağfiret edicidir ama kendini bazı varlıkların emri altında bulmadan derhal kendine çeki düzen ver ve birdahada asla böyle işlerle uğraşma sana bir insan olarak sana bir kardeş olarak sesleniyorum kötülükten asla kimseye fayda gelmemiştir bilmiyorsan tarih oku araştır kötülük eden kötülük bulur atalarımız boşuna dememiştir ne ekersen onu biçersin bu işler tamam ilimdir bilimdir ama herkes kafasına göre kullansın diye yazılıp çizilmemiştir ve dinimiz bunu kesinllikle yasaklamıştır olabilir gayri müslim isenizde ben insan olaraktan size seslenmek istedim umarım bu düşüncelerden sıyrılırsınız sevgilyle kalın