Kara Büyü Bozma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan IstBoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IstBoy

Kayıtlı Üye
dün bir arkadaşıma kara büyü yaptım.Ama sonra çok kötü oldum fenalaştım.Hala öyleyim.2 gün oldu.Sanki o büyüyü bozunca iyileşicem gibi geliyor.Kara büyü nasıl bozulur ?

not : yaptığım büyü pamuk büyüsü...

buyucu olmadan buyu yapmaya kalkmayin millet bos yere yillarini omrunu vermiyor bu islere uzerinizde negatiflik kalmis yapamazmissiniz kendinize zarar vermissiniz.Bir kova suya 1 avuc tuz atin birazda sirke koyun siz.ve bastan niyet edin negatif enerjiden arinmayi ve negatif enerjinin yanmasini istiyorum diye o suyla vucudunuzu ovun kalani basinizdan dokun.kendinizi temizlediniz bir calisma yaptiginiz mekani arindirmaniz gerek 1 tava alin 1 adacayi dal halinde adacayini tavaya koyun atesi direk yuksege getirin kapilar camlar kapali olsun goz gozu gormez oldugunda uygulama yaptiginiz yerden baslayarak tavayi butun evde dolastirin .sitede sifa calismalarina katilin eger muslumansaniz ayetel kursi okuyun 7 yone uflemeli korumadan umarim sadece uzerinizde negatiflik kalmistir kendi kismetinizi vs baglamamissinizdir sevgi ve isikla....

büyüyü yaptığınız şeklinin tersi şeklinde yapacaksınız...büyünün malzemelerini,nasıl yapıldığını ve sizin ne yaptığınızı ve yapma sebebinizi özel mesajdan atarsanız yardımcı olmaya çalışırım...

sayın canmert artık şu sözü tekrar etmeseniz diyorum.Ben zaten bir büyücü değilim, bir cadıyım ve bunun için el almam vs. da gerekmiyor. Ailemde gerekli kökler var eğer hala yine de şöyle böyle yapmak gerek derseniz açıp cadıları bir araştırmanızı tavsiye ediyorum.Size bunu söyledim çünkü daha öncede bana böyle şeyler söylediniz ve ben açıkladım. yine de ilginiz için teşekkürler

sayın canmert artık şu sözü tekrar etmeseniz diyorum.Ben zaten bir büyücü değilim, bir cadıyım ve bunun için el almam vs. da gerekmiyor. Ailemde gerekli kökler var eğer hala yine de şöyle böyle yapmak gerek derseniz açıp cadıları bir araştırmanızı tavsiye ediyorum.Size bunu söyledim çünkü daha öncede bana böyle şeyler söylediniz ve ben açıkladım. yine de ilginiz için teşekkürler

aciklamanizi gormedim her sn sitede olamiyorum malesef :) cadi oldugunuza nasi karar verdiniz dogustan ben cadiyim atalarimdan geliyor diyorsunuz bu yargiya nasil vardiniz :)

sanırım anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz :) bu karar verilebilecek bir şey değil hissedebilirsin :) ve ailemden kalan büyüler var ve daha bir sürü şey ama burada bunlardan bahsetmek istemiyorum :)

uykuya dalmadan evvel : " şu şu kişiye şu şu sebeple yaptığım büyüyü bozuyorum ... yaptığım büyüden ve tesirlerinden özgürleşiyorum ra tah - ra tah eli elvec diyin . Aynı gün veya ertesi günü rüyanızda büyüyle ilgili bir sinyal gelecektir. gelecek sinyalleri bilinçaltınızı etkilememek için söyleyemiyorum. Rüyanızda büyüyle ilgili gördüğünüzü yazın size detayları söyleyeyim. Sevgi ve ışıkla kalın ..

çok teşekkürler calusaram :) ama ben başka türlü bozdum 1 hafta sirkede bekletip kara enerjinin dağıldığını ışık doğduğunu imaje ettim ve toprağa gömdüm. Bi şey olur mu ?

Ben kendiligimden bir baglama buyusu yaptım birine fakat ters tepti sanırım.simdi bunu bozmak istiyorum hangisini yapmalıyım ?

Konuyu görünce içimden 'iyi olmuş müstahak sana' demek geldi... Neyse umarım bozabilmişsinizdir ve iyileşmişsinizdir...

Sikayetleriniz hala devam ediyorsa once koruma yapmanizi oneririm.sonrasinda da tuzlu sirkeli suda buyuyu bekletmenizi ve en kisa zamanda tovbe etmenizi oneririm :)

Canım benim büyüyü yapmışsında bozmak zor bir iştir. Sana klasik yöntemleri sölücem tuzlu suya denize at , ya da toprağın altına göm

Forumda defalarca tekrarladık. Herkes büyü yapamaz. Büyü ne kadar ciddi bir konuysa kara büyü çok daha ciddi bir konudur. Siz kara büyü yaptığınıza inandığınız için psikolojik olarak etkilendiğinizi düşünüyorsunuz. Ayrıca cadılık soydan gelir ancak bu sor önceki yaşamlarınızdır aslında.. Türkiye gibi bir ülkede aile soylarından size cadılık değil şamanlık ya da ocaklı diye bilinen durum geçer. Sevgi ve ışıkla..

Forumda defalarca tekrarladık. Herkes büyü yapamaz. Büyü ne kadar ciddi bir konuysa kara büyü çok daha ciddi bir konudur. Siz kara büyü yaptığınıza inandığınız için psikolojik olarak etkilendiğinizi düşünüyorsunuz. Ayrıca cadılık soydan gelir ancak bu sor önceki yaşamlarınızdır aslında.. Türkiye gibi bir ülkede aile soylarından size cadılık değil şamanlık ya da ocaklı diye bilinen durum geçer. Sevgi ve ışıkla..

Pardon da bu bilgiyi neye dayanarak söylüyorsunuz çok uluslu bir millette?

Birde şunu merak ediyorum herkes büyü yapamazdan kastınız nedir?

hangi ülkelerde cadılık sözkonusudur ozaman?

Cadılık Avrupa Kültürüne ait gibi gözüksede işin özünde avrupa , afrika ve anadolu kültürlerinin hepsini barından bit toplumda yaşadığımız gerçeğini es geçiyoruz.

Biraz Tarih bilgisi ile bu ihtimalleri göz önüne alabiliriz aksini idda etmek zaten tarihi reddetmek demektir.

Cadılık vs. gbi şeyleri net olarak ancak aile soyunuzdan bilebilirsiniz.

Kaldı ki anne tarafınız farklı baba tarafınız farklı da olabilir.

Wicca , Havas , Şaman , Voodoo vs. gibi şeyleri yapabilmeniz için inanca sahip olmanız ve aynı zaman da enerjinizi hissetmek yeterli illa soyunuzda olması gerekmiyor.

Cadılık eski çağlardan beri var ama wiccanlık yeni bir oluşum paganizm ne kadar eski olsa da neopaganizm yeni oluşmuş bir kol. Dünya nüfusundaki çoğu cadı da şuan wiccalıkla bütünleşmiş durumundadır. Dünyada ailesi cadı olan ve bu şekilde büyüyen nesil çok azdır. Ayrıca annesi babası cadı olupta cadılığa yeteneği olmayan insanlarda vardır. Siz nereden varabiliyorsunuz cadılığın sadece aileden gelebileceğini.. Cadılıkta soy kişinin daha önceki yaşamlarıyla alakalıdır. Ayrıca herkes büyü yapabilse hem de ilk denemesinde bunu becerebilse majisyenler neden yıllarını versin bu sanata. Niçin senelerce bazı majileri yapmak için uğraşsın çabalasın. Bu işleri bu kadar basit gören bu işlerden anlayamayan insanlardır. Bilgisi olmayan filmlerdeki, dizilerdeki gibi sanıyor her şeyi..

hangi ülkelerde cadılık sözkonusudur ozaman?

Ben Türkiye'de cadı yok demedim. Dünyanın her yerinde cadı vardır. Soy anlamında açıklama yaptım.

Cadılık eski çağlardan beri var ama wiccanlık yeni bir oluşum paganizm ne kadar eski olsa da neopaganizm yeni oluşmuş bir kol. Dünya nüfusundaki çoğu cadı da şuan wiccalıkla bütünleşmiş durumundadır. Dünyada ailesi cadı olan ve bu şekilde büyüyen nesil çok azdır. Ayrıca annesi babası cadı olupta cadılığa yeteneği olmayan insanlarda vardır. Siz nereden varabiliyorsunuz cadılığın sadece aileden gelebileceğini.. Cadılıkta soy kişinin daha önceki yaşamlarıyla alakalıdır. Ayrıca herkes büyü yapabilse hem de ilk denemesinde bunu becerebilse majisyenler neden yıllarını versin bu sanata. Niçin senelerce bazı majileri yapmak için uğraşsın çabalasın. Bu işleri bu kadar basit gören bu işlerden anlayamayan insanlardır. Bilgisi olmayan filmlerdeki, dizilerdeki gibi sanıyor her şeyi..

Peki şöyle belirteyim büyü dediğiniz şey MMORPG oyunlarında ki ellerinizden ateş çıkartma değil kişinin yaşantısını enerji ile etkilemedir.
Duygusal Yoğunluk yaşarsanız eğer birşeyde çakralarınız çalışmaya başlar. İster istemez duygu patlamalarında elinizde doğru malzemeler varsa eğer büyüyü yaparsanız.
en önemlisi büyü yapabilmek için büyünün çalışacağına inanmadınızdır.

Soracağım Sorulara Yanıt isteyeceğim :

Daha önce kara büyü yaptınız mı?
Daha önce Summoning yaptınız mı?
Enerjisel olarak yüksek bir karanlık varlıkla iletişime geçip enerjisini aldınız mı?

Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz?

Cadının Tanımını yapar mısınız bana?

Witch Kelime kökeninden çıkıp bana bunu bir açıklarmısınız?

Hangi kaynağa bağlı bu açıklamaları yapıyorsunuz?
Wiccalık felsefesi ile cadılar bütünleşmiştir diyorsun sen isadan önce olan birşeyi cadılıkla birleştirdin.

Roma dönemi kaynağı istersen veririm.

Ha sen nesin dersen Ben Hermetiğim Bu kadar majisyen de yeni büyüler bulmak ve uygulamak için çalışıyor yıllarını veriyorlar. Kendine Majisyen diyenlerin bir çoğuda para karşılığı hizmet vermek yerine Benim gibi Hermetik Büyücü olup Büyü geliştirip araştırıyorlar.

Biraz daha araştırma yaptığında bu konuşmaların devamını yaparız.

Ayrıca cadılık soydan gelir ancak bu sor önceki yaşamlarınızdır aslında.. Türkiye gibi bir ülkede aile soylarından size cadılık değil şamanlık ya da ocaklı diye bilinen durum geçer. Sevgi ve ışıkla..

Türkiye gibi bir ülkede aile soylarından size cadılık değil şamanlık ya da ocaklı diye bilinen durum geçer.
Bence
şu cümle ne demek istediğini yeterince anlatıyor sokak ya da kenar mahalle ucubeleriyle karıştırmayın karşınızda ne olduğunu bilmediğiniz insanları.

Siz Türklerin en eski inançlarından biri olan Şamanizmi ve ocaklı diye tabir eden insanları kenar mahalle ucubesi olarak mı değerlendiriyorsunuz? Yazdıklarınız kendinizi ispatlama çabanız yeterince sizin aslında ne olduğunuzu gösteriyor. Başka konularda yine aynı yaklaşımlarla karşımıza çıktınız. Paganizmin Neopaganizm kolundan bahsediyorum siz konuyu paganizme getiriyorsunuz. Sizinle burada bilgi yarıştıracak değilim. Eğer bunu yaparsam sizden farkım kalmaz. Konumum ve bilgi birikimim belli. Size egonuzdan uzak, gerçekten sevgi dolu bir yol diliyorum. Sevgi ve ışıkla..

Siz Türklerin en eski inançlarından biri olan Şamanizmi ve ocaklı diye tabir eden insanları kenar mahalle ucubesi olarak mı değerlendiriyorsunuz? Yazdıklarınız kendinizi ispatlama çabanız yeterince sizin aslında ne olduğunuzu gösteriyor. Başka konularda yine aynı yaklaşımlarla karşımıza çıktınız. Paganizmin Neopaganizm kolundan bahsediyorum siz konuyu paganizme getiriyorsunuz. Sizinle burada bilgi yarıştıracak değilim. Eğer bunu yaparsam sizden farkım kalmaz. Konumum ve bilgi birikimim belli. Size egonuzdan uzak, gerçekten sevgi dolu bir yol diliyorum. Sevgi ve ışıkla..

Yo Sokak ucubesi olarak nitelendirdiğim para karşılığı büyü yapan ya da yaptığını zanneden zavallılar.

Anne Tarafım Cadı baba Tarafım Şaman Kendi kökenlerimi bilen bir insan olarak neyi nereye nasıl dayacağımı iyi bilirim.

Bu işin özü ego değil. emin olmadığınız ya da net olmayan kaynaklardan çıkarak insanları yanlış şekilde bilgilendiremez aynı zaman da da onları küçümseyip büyü yaptınız mı diyemezsiniz.

Kara büyü konusunda yeterli olmadığınız çok açık gözüküyor. Kara büyü konusunda bırakın tecrübeli insanlar konuşsun.Enerjinin karanlık tarafını bilmiyorsanız da bu yazıyı yazmazsınız.

Yarıştırılacak kadar bilginiz varsa yarıştırırsınız.
Tutupta 2000 yılı aşkın zamandır var olan birşeyi değiştiremezsiniz. Benim direkt kaynağım var yazmışsınız. Ben kendimimi tanımıyorum o zaman.

İyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri