Cadılık eski çağlardan beri var ama wiccanlık yeni bir oluşum paganizm ne kadar eski olsa da neopaganizm yeni oluşmuş bir kol. Dünya nüfusundaki çoğu cadı da şuan wiccalıkla bütünleşmiş durumundadır. Dünyada ailesi cadı olan ve bu şekilde büyüyen nesil çok azdır. Ayrıca annesi babası cadı olupta cadılığa yeteneği olmayan insanlarda vardır. Siz nereden varabiliyorsunuz cadılığın sadece aileden gelebileceğini.. Cadılıkta soy kişinin daha önceki yaşamlarıyla alakalıdır. Ayrıca herkes büyü yapabilse hem de ilk denemesinde bunu becerebilse majisyenler neden yıllarını versin bu sanata. Niçin senelerce bazı majileri yapmak için uğraşsın çabalasın. Bu işleri bu kadar basit gören bu işlerden anlayamayan insanlardır. Bilgisi olmayan filmlerdeki, dizilerdeki gibi sanıyor her şeyi..
Peki şöyle belirteyim büyü dediğiniz şey MMORPG oyunlarında ki ellerinizden ateş çıkartma değil kişinin yaşantısını enerji ile etkilemedir.
Duygusal Yoğunluk yaşarsanız eğer birşeyde çakralarınız çalışmaya başlar. İster istemez duygu patlamalarında elinizde doğru malzemeler varsa eğer büyüyü yaparsanız.
en önemlisi büyü yapabilmek için büyünün çalışacağına inanmadınızdır.
Soracağım Sorulara Yanıt isteyeceğim :
Daha önce kara büyü yaptınız mı?
Daha önce Summoning yaptınız mı?
Enerjisel olarak yüksek bir karanlık varlıkla iletişime geçip enerjisini aldınız mı?
Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz?
Cadının Tanımını yapar mısınız bana?
Witch Kelime kökeninden çıkıp bana bunu bir açıklarmısınız?
Hangi kaynağa bağlı bu açıklamaları yapıyorsunuz?
Wiccalık felsefesi ile cadılar bütünleşmiştir diyorsun sen isadan önce olan birşeyi cadılıkla birleştirdin.
Roma dönemi kaynağı istersen veririm.
Ha sen nesin dersen Ben Hermetiğim Bu kadar majisyen de yeni büyüler bulmak ve uygulamak için çalışıyor yıllarını veriyorlar. Kendine Majisyen diyenlerin bir çoğuda para karşılığı hizmet vermek yerine Benim gibi Hermetik Büyücü olup Büyü geliştirip araştırıyorlar.
Biraz daha araştırma yaptığında bu konuşmaların devamını yaparız.
Ayrıca cadılık soydan gelir ancak bu sor önceki yaşamlarınızdır aslında.. Türkiye gibi bir ülkede aile soylarından size cadılık değil şamanlık ya da ocaklı diye bilinen durum geçer. Sevgi ve ışıkla..
Türkiye gibi bir ülkede aile soylarından size cadılık değil şamanlık ya da ocaklı diye bilinen durum geçer.
Bence
şu cümle ne demek istediğini yeterince anlatıyor sokak ya da kenar mahalle ucubeleriyle karıştırmayın karşınızda ne olduğunu bilmediğiniz insanları.