"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kan grubunuza göre kişilik analizi

A Grubu Kadını.
Para harcamasını çok sever. Seksi iç çamaşırlarına düşkündür. Çocukları çok sever ve çocuk sahibi olduktan sonra eşini ihmal eder. Değişikliği seven biridir.

A Grubu Erkeği:
Düzenli yaşamayı sever. iyi bir dost ve konuşmacıdır. Birlikte olacağı kadını seçerken çok titiz davranır.

B Grubu Kadını:
İstek doludur. Sekse hiç hayır demez. Para konusunda eli ya çok açıktır ya da cimridir

B Grubu Erkeği:
Özgürlüğünün sınırlanmasından nefret eder. Kadınlara saygısı sonsuzdur. Hep neşe dolu bir aileye sahip olmak ister. Yemek konusunda son derece titizdir.

AB Grubu Kadını:
Erkeklerin yüreğini hoplatan elbiseler giymeye bayılır. Para konusunda tutumludur. Yemek pişirmekte, mükellef bir sofra hazırlamakta üzerine yoktur.

AB Grubu Erkeği:
Aile içinde mutlaka sözünün dinlenmesini, isteklerinin yapılmasını ister. Hoşgörülü ve kararlıdır. En iyi aşıklar bu gruptan çıkar. Eşine ev işlerinde yardım etmekten çekinmez.

0 Grubu Kadını
Mutfak masraflarından kısarak kendine hoş elbiseler alır. Çocukları biraz ele avuca geldiğinde hemen çalışma hayatına dönmek, toplumdaki yerini almak ister. Yemek yapmakla fazla uğraşmak istemez. Pratik yemekleri tercih eder.

0 Grubu Erkeği
Aşık olduğu zaman birlikte olduğu kadını çok kıskanır. Kalabalığı sevmez. Son derece hareketli, çalışkan ve hırslıdır. Sevgilisine veya eşine sık sık hediye almayı sever.

Ben 0 grubu erkeğiyim ve yazan yazın tamamen bana uyuyor. :)

Aşık olduğum kişiyi kıskanırım,ona sık sık hediye almayı severim,kalabalık ortamları sevmem,hareketli,heyecanlı birisiyim taliplerimi bekliyorumm.. :)

AB'yim, mutfakta harikalar yaratırım ve günümüzde takdir edecek nitelikte insan kalmayışından şikayetçiyim :)

O grubu kadını :) Bu konuyu 3 gün önce bakıp bir yerde araştırmıştım şimdi de burda denk geldi..

Bu bir araştırmayı yıllar önce japonlar yapmışlar evliliklerinden tutun arkadaş, sevgili, hatta iş başvurusunda dahi kan gruplarına göre değerlendiriyorlarmış :)

AB Grubu Kadını:
Erkeklerin yüreğini hoplatan elbiseler giymeye bayılır. Para konusunda tutumludur. Yemek pişirmekte, mükellef bir sofra hazırlamakta üzerine yoktur.

yok artık :D bu ben miymişim? annem bana yemek pişirmeyi öğretmedi, ben de öğrenmeye heveslenmedim. evlenmeye yakın öğrenmeyi düşünüyorum o da aç kalmamak için, açken ben ben değilim; hazıra da dağ dayanmaz :D tutumlu olduğum sonucuna varabiliriz sanırım, en azından bu kısmı doğru.

Geri