"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kamera Karşısında Korkunç Ölüm Anı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaansarp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yukarı bakmasını bilemiyeceğim ama o anda AZRAİL A.S ona bizzat gözüküyo bu sayede gözleri tek bir noktaya kilitleniyo.İyi bir insansan çok güzel melek şeklinde kötü insansan insana cehenneme girmeden bunu görmesi insana yeter miş.Bu yüzden kötü olarak ölmek çok berbat bir durum.Allah hepimizi kötü ölümlerden ve kötü sonuçlardan korusun.

İslam dinine göre kişi kafir ise,ölüm meleğinin göründüğü süret çok korkunçtur.Hz.İbrahim bu süreti görmek istemiş fakat o bile korkudan bayılmıştır.Tabiki ölüm acısıda var bunuda eklemek gerekir.Belki gözlerinin öyle olması öldüğü sebeptendir.Felç filan ...

Gözlerın bır anda dönmesı ve beyazı gözükmesı normale Beyınlen alakası var.Beyın kanamasına ışarettır.Acaba hemen o anda kalbı durdumu?Bunu Vıdeo cevaplamıyor.Spekulatıon.Otopsı yapıldımı ölüm nedenını bellırlemek ıçın?Görüntelerın Avrupa sınırı dışında olduğunu bellı.Hındıstanda olmuş.

Neden adına korkunç ölüm denılmış?Bır ınsanın anında gıtmesı korkunç değılkı.Keşke herkez acı çekmeden gıdebılse.

adamdan korktum valla ne yalan söyleyeyim bir gün bizde ölücegiz. Ama bizde inşallah cennete gideriz

Ben de aynı şeyi düşündüm. Bir canavar bile olsa bu şekilde bir ölümü haketmiyor bence. Çok yazık. :(

Ne kadar kolay bir ölüm olmuş aslında o kadar çeşidini göze alınca uzun sürmüyor kendini hayata bağlı hissettiğinden bir kaç saniye uzakta.Korkunç gelen şey sanırım yaşıyorken gülümseyen bir yüz ile tam ölüm arasındaki o yüzü buz kesmiş kişiyi bir görememek birinde hayat canlılığı ötekisinde ölüm soğukluğu yoksa cidden ölüm şeklinde bir facia durum yok

Çok ürkütücü benim büyükannem ölümü sırasında da yukarıya bakarak ölmüş aynen öyle gözleri açık kalmış.

Geri