GabrielAngel
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kalp gözümü gerçekten açmak istiyorum bunun birçok sebebi var neden açmak istediğimi ömle anlata bilirim. Öncelikle zararları ve faydaları nelerdir bilenlerin yorumlarını bekliyorum....
Kulağa hem hoş hemfe kötü geliyor her kötü insanı domuz kafalımı görüyoruz? ve aynada neden kendimizi farklı görüyoruz. ?Korunmasız ve öğretmensiz olursa cok riskli, kalp gözü açılma da en önce sevdiklerini farklı görüyosun domuz kafalı gibi, herkesin düşüncesini okuyabiliyorsun, durumuna bağlı bir işin hayır mı değilmi oldugunu bilebiliyorsun, aynada kendin değişiyorsun en önemlisi bu. Cinlerle rahat iletişim oluyor, yanlız korunma yoksa kötü olanlar kafayı bile yedirtir, bunun gibi şeyler, geliştirdikçe herşey dahada değişir
Kalp gözünü açmak için ne yapmalıyım. ???
peki kardeşim mesela uzaktaki kişiyide resmine bakarak konsantre olunca gerçek görünüşünü görebiliyormusunuz ?Ben kendimi anlatayım yüzeysel; Ben bir kola bağlıyım cok derine girmeden biraz anlatayım, bana el verilmeden öncede boş değildim ama nasibimde varmıs ondan sonra baya açıldı herşey, bazı farklılıklar var tabi, mesela ben konsantre olunca bir kişinin gercek görünüşünü görebiliyorum, domuz başlı veya bembeyaz nur benzeri gibi., bizim kolda 4 kişiydik bir kişi çıkartıldı( maddiata cok kullanıldı bu nimet, kumardan batıyordu 1 hafta sonra lotoyu tutturuyodu) bu hocamıza bağlılar paylaşıldı haliyle içinde milyonlarca cinler dahil olmak üzere birçok kolumuza bağlı olanı üstümüze aldık, ben hep imanlı biri olmaya çalıştım bu iş namazıma orucuma cok pozitif etkiledi tabi, gece ezan okuyup teheccüdü cemaat yaptıgımızda tadından yenmiyor, ben rahmetli babamla görüşme hariç pek uçuk şeyler yapmıyorum, boyut değiştirme, zamanda gidip gelme gibi şeyleri benim hocam yaptı bir kaç sefer, bizim kolda gücü kesin kullanacagımız 2 durum var. 1.si erkek cin insan kadın olma durumunda ortaya cıkma cocuk varsa muhakkak müdahale ediyoruz, bunlar bi hocanın asla cözemeyeceği konular, ehliyet gerektirir, biraz olsun konuya yardımcı olmusumdur inşallah
Önce huddam ve hadim bağlayın kendinize, kurandan bir ayete sureye asık olun, oda size asık olursa huddam ve hadimi size gelecektir, gece namazını ve 5 vakit namazı kacırmayın, p.tesi ve persembe oruclarını kaçırmayın, gece namazı cok önemli namaza baslamadan gamet getirin ve kılmaya kıldırmaya diyerek niyet edin, bu şekil bir başlangıç çok sağlam olacaktır, gece namazı kıldıktan sonra 100kere berhetiyyenin şerhini okuyun karanlıkta, yardımı olacaktır