"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kalbinden silecek büyü var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ygmrkrsgt

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim arkadaşımın bir erkek arkadaşı var ama sürekli üzüyor onu. Maneviyat olarak hep çöküntüye uğratıyor onu. Ki zaten çocuğun sevip sevmediğinden de şüpheliyim. Onun artık üzülmesini istemiyorum ama sevdiği için vazgeçemiyor onun için arkadaşımın kalbinden onu silecek bir büyü var mı? Korkmayın büyü yapmayı biliyorum ve tecrübem de var. Yeter ki böyle bir büyü var diyin. Lütfen :(

Bazı şeyler zor yoldan öğrenilir öyle olması da gerekir. Bırakın herkes kendi hayatını yaşasın maji bundan daha özel amaçlar için kullanılmalıdır. :)

Bu olayda arkadaşınız için bir kayıp, bir kazanım var.
3. bir şahıs olarak bir uygulama yapmanızı doğru bulmuyorum.

4. bir şahıs olarak ben de bir uygulama yapmanızı doğru bulmuyorum.
Arkadaşınızın bir şeyleri deneyimleyip öğrenmesi için iyi bir fırsat.
Aslında arkadaşınız erkek arkadaşını dil kendi nefsini seviyor,nefsinin onsuz yapamayacağını
mutsuz olacağını düşündüğü için ondan kopamıyor.

Büyü yapmasını bilen ve tecrübesi olan ne tip büyüler olduğunu da bilir, başkasının söylemesine ihtiyaç duymaz. Majisyen olmayanın teorik birkaç bilgi bilmesi onun büyü yapabilme yeterliliği olduğu anlamına gelmez. Cadılık bölümüne açmışsınız konuyu o zaman sadece cadı büyüleri yapabilecek olduğunuz anlamına geliyor ki bir cadı zaten kendi büyüsünü kendi bulur, kimseye sormaz, cadı olmayan da cadı büyüsü yapamaz zaten. Ayrıca arkadaşınız talep etmediyse ve bedelini de vermezse yapacak birşey yoktur ki hayır işi mi büyüler? Eğer arkadaşınız sahiden istiyorsa ya adam gibi bir büyücüye gidip yaptırsın ya da kişisel gelişim merkezine gidip birkaç terapi seansı alarak içinden atsın. Ona bunu önerin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri