Sen kendine ait depresyonlarini böyle cözüyorsun demek.Sen kimi nereye gönderiyorsun sevgili akan kardesim? Hastanin Depresyon sorunu degil cözülmek sadece bir cesit önerdiginiz ilaclar vasitasiyla bastiriliyor yani gecici bir süre icin.Tip uzmani degilsin,sifaci degilsin anliyamadim sen neyine dayanarak insanlara psikolog öneriyorsun? Yetmemis birde herseye ragmen hic cekinmeden bir ilac ismi vermisin.Birde buda yetmemis gibi utanmadan birde "Bunun yanında bilen biri bir dua formülü verir birazdan"gibi cümleler sarfediyorsun.Peki ne yapiyoruz sayin uzman doktor,örnegin vefki ve duayi önerdiginiz ilacla beraber mi kulaniyoruz yoksa ,bu ayetlerin ve dualarin etkisini mi artiriyor? Bakin bana lütfen cevap vermeyiniz,gercekten benim böylesine örümcek kafali insanlarla isim olamaz.Insanlari yanlis yönlendirmeye hakkin yok ayrica insanlarin caresizliginden yararlanip onlar cesitli uyusturucu ilaclar ve relaxikalar tavsiye etmene bir kere ben karsi cikarim.Öyle Depresyon rahatsizligi bir liralik ilaclarla cözülecek bir durum degildir!Allah akil fikir versin!Böylece sorunu toptan çözersiniz.En kötü eczaneden 10 mg lik bir laroxyl alın çok zararsız bir depresyon ilacıdır her gece yatmadan 2 saat önce 1 tane içerseniz hem melek gibi uyursunuz hem depresyonu geçirir.İlacın fiyatı 1 lira kimsenin bütçesini zorlamaz ve reçetesiz satılır.Bunun yanında bilen biri bir dua formülü verir birazdan...
Sen kendine ait depresyonlarini böyle cözüyorsun demek.Sen kimi nereye gönderiyorsun sevgili akan kardesim? Hastanin Depresyon sorunu degil cözülmek sadece bir cesit önerdiginiz ilaclar vasitasiyla bastiriliyor yani gecici bir süre icin.Tip uzmani degilsin,sifaci degilsin anliyamadim sen neyine dayanarak insanlara psikolog öneriyorsun? Yetmemis birde herseye ragmen hic cekinmeden bir ilac ismi vermisin.Birde buda yetmemis gibi utanmadan birde "Bunun yanında bilen biri bir dua formülü verir birazdan"gibi cümleler sarfediyorsun.Peki ne yapiyoruz sayin uzman doktor,örnegin vefki ve duayi önerdiginiz ilacla beraber mi kulaniyoruz yoksa ,bu ayetlerin ve dualarin etkisini mi artiriyor? Bakin bana lütfen cevap vermeyiniz,gercekten benim böylesine örümcek kafali insanlarla isim olamaz.Insanlari yanlis yönlendirmeye hakkin yok ayrica insanlarin caresizliginden yararlanip onlar cesitli uyusturucu ilaclar ve relaxikalar tavsiye etmene bir kere ben karsi cikarim.Öyle Depresyon rahatsizligi bir liralik ilaclarla cözülecek bir durum degildir!Allah akil fikir versin!
Bunlari mi ögretiyorlar size psikyatride e özür Tipta? Memnun oldum psikiyatrist beyefendi.Ben Katil anestezist Razyel.Psikyatri Enstitüsü'ne zamandan beri cinlerden büyülerden yararlanir olmus.Senin ne oldugun beni ilgilendirmiyor öncelikle bunu bilmek zorundasiniz sayin akan. 1liralik ilaci bir Obsesyonlu hastaya vermiyecek kadar tecrübeliyim ben tip ve psikolojide kulanilmakta olan ilaclar konusunda.Sansina bak ya akan,belki tahmin etmediniz ama karsinizda tip okumus bir insan var ve kendisi sizin aslinda oldukca hatali bir öneride bir tavisyede bulundugunuzu tespit etmis bir meslekdasiniz.Umarim seninle bu konulari da en ince ayrintisina kadar tartisiriz.Sevgili Akan kardesim oldum mu yani simdi? Benim sizin verdiginiz acktan falan yararlanma ihtiyacim yoktur sayin uzman psikiyatrist.Sen Psikyatrstim diyorsun benimde senin iyi bir psikyatrist olmadigini söylemem en dogal hakkim.Insanlari iyilestirebilirim diye hoca ayaklarina yatip onlarin resmen hayatlarini kaydiran insanlari biz Romania Türkiye ve Russyada cok gördük.Artan ne oldu billiyormusun eger istatistikleri takip ediyorsan,kurtulmus yada tedavi olmus insanlar degil artan sadece tamamiyla hepten cildirmis insanlar oldu herhalde bunlari inkar edecek kadar seviyesiz bir tutum sergilemiyceksiniz.Bu ara mesleginizde vefk ve Havvas ilimini de dahil etmissiniz? Ne kadar ilginc! Bana bak arkadasim öyle tanimadigin kisilere ve yetenekleri ne yönde oldugunu bilmedigin kisilere öyle "obsesif bozukluk var"gibi hakaretlerde bulunma bari en azindan sanalda davranis bozukluklarinla kendinden bahsetirme.Senin hayatin günlük olabilir ve günlük hayatinda böylesine sacma ve anlamsiz mesajlar yazmakla gecirebiliyorsundur ama benim hayatim günlük falan degildir sakin herkesi kendine benzetme.Burda Psikolog ayaklarina yatipta ben tedavi ederim sunu yaparim bunu yaparim diyemesin,yoksa karsinda beni bulursun.Bizim uygulamakta oldugumuz tedavi yöntemleri uluslararasi standartlara uygun ve dünyaca tanilmis yöntemlerdir sevgili Akan.Bence yaslan arkana ve kendini da fazla rezil etmekten vaz gecip günlük hayatinin incelikleri konusunda biraz düsün.Olmadi rahatsizligin devam ediyorsa gel ben seni bir tedavi ederim bir daha hayatin boyunca betonyoldan aldigin o önlügü giyemesin.Saat 23.00 yinede cok saol bu saate beni güldürmeyi basarabildin ya,ayrica Cimbomda galip ayrilmis..Hadi bakalim da kimler cikacak karsimiza burda..Bende bir Bozukluk var Akan,varmi bir itirazin!!Psikiyatristim sayın kardeşim Bu işide benden iyi biliyorsan hakikaten sende bir bozukluk var
Psikiyatristim sayın kardeşim Bu işide benden iyi biliyorsan hakikaten sende bir bozukluk var.Depresyon ilaçlarının içerisinde melatonin hormonu bulunur dolayısıyla belirli bir süre kullanıldıktan sonra hasta normale döner.Lakin diğer psikiyatrik bozukluklarda depresyon ilecı tedaviye cevap vermez genelde elktroşok uygulanır...Vrediğim ilacın tıbben kimseye bir zararı yoktur ve reçetesiz satılır aspirinin ne kadar zararı varsa onunda zararı bu kadardır.Ama tabii senin bnu bilebilmen imkansız sanıyorsun ki bir açık yakaladım saldırayım Foruma üye olmamın nedeni Doktora için araştırma yapmak.Hani bazı insanlar vardır ya aklını büyü ile bozmuş, bazısıda senin gibi aklını insanlara kötülük yapmakla bozmuş işte ben bunları araştırıyorum.Diğer konularıma da absürd cevaplar yazmandan ayrıca sende obsesif bozukluk olduğunuda görüyorum yani takıntılı kişilik bozukluğu, bu durumda bana karşı üstünlük sağlamadan için rahat etmeyecek sanıyorsun ki ben senin düşmanınım bu kadar basitSenin karakterindeki kişileri günlük hayatta çok görüyoruz çoğunlukla aileden gelen bir travma söz konusu
,sevilmediğni hisseden ezilen kişilerde sık görünen bir durum,ama hepsini tedavi edebiliyoruz çok şükür.O yüzden gönül rahatlığı ile gelebilirsin bana söz senden parada almayacağım yeterki toplum bir hastayı daha kazansın Neyse daha fazla sertleşmeyeceğim sana karşı çünkü durum belli zaten...
insanların önce sorunlarını dinlesek onları kimyasal ilaçlara boğmadan ruhunu kendi sevgimizle şifamızla iyileştirsek daha iyi olmazmı? ben hiç bir psikologun ilaç vermek dışında insanlar üzerinde etkii olduğunu düşünmüyorum....