Psikiyatristim sayın kardeşim

Bu işide benden iyi biliyorsan hakikaten sende bir bozukluk var.Depresyon ilaçlarının içerisinde melatonin hormonu bulunur dolayısıyla belirli bir süre kullanıldıktan sonra hasta normale döner.Lakin diğer psikiyatrik bozukluklarda depresyon ilecı tedaviye cevap vermez genelde elktroşok uygulanır...Vrediğim ilacın tıbben kimseye bir zararı yoktur ve reçetesiz satılır aspirinin ne kadar zararı varsa onunda zararı bu kadardır.Ama tabii senin bnu bilebilmen imkansız sanıyorsun ki bir açık yakaladım saldırayım

Foruma üye olmamın nedeni Doktora için araştırma yapmak.Hani bazı insanlar vardır ya aklını büyü ile bozmuş, bazısıda senin gibi aklını insanlara kötülük yapmakla bozmuş işte ben bunları araştırıyorum.Diğer konularıma da absürd cevaplar yazmandan ayrıca sende obsesif bozukluk olduğunuda görüyorum yani takıntılı kişilik bozukluğu, bu durumda bana karşı üstünlük sağlamadan için rahat etmeyecek sanıyorsun ki ben senin düşmanınım bu kadar basit

Senin karakterindeki kişileri günlük hayatta çok görüyoruz çoğunlukla aileden gelen bir travma söz konusu
,sevilmediğni hisseden ezilen kişilerde sık görünen bir durum,ama hepsini tedavi edebiliyoruz çok şükür.O yüzden gönül rahatlığı ile gelebilirsin bana söz senden parada almayacağım yeterki toplum bir hastayı daha kazansın

Neyse daha fazla sertleşmeyeceğim sana karşı çünkü durum belli zaten...