scorpion1
Banlı Kullanıcı
İyi geceler.2 gün önce gece saat 1.30 gibiydi sanırım rüyamda 3 katlı bir apartmanın 3.katındaki balkonun dan dışarıyı seyrediyorum sanki yeni yapılmış bir binaydı ve ben yeni taşınmıştım.Balkonda kocaman koltuklar var ve bembeyazdı.Aşagıya dogru baktıgımda bir çok insan görüyorum çocuk,yaşlı, genç herkesin iki elindede saksı saksılarda da kaktüs var hatta bazıları çok güzel kırmızı çiçekler açmış yanımda biri var kim oldugunu bilmiyorum bunlar ne ya diye bana soruyor bende kaktüs çiçek işte diyorum.Ardından zil çalıyor kapıyı açıyorum dışarda ellerinde kaktüs taşıyan insanlar bütün kaktüsleri benim evime bırakıp gidiyor.Bende öylece saksıdaki kaktüslere bakıyorum ve biranda yılana dönüşüyorlar bütün vücud ları topraga gömülü sadece kafaları dışarda önce irkiliyorum ama sonra zarar veremediler Allah tan diye içimden geçiriyorum.Bu arada yılanlar da yeşil ve çok sevimli geliyor bana gece saat 2.30 da rüyadan uyandım ve beni çok etkiledigi için uyuyamadım.Sevgili Nefertiti umarım yorumlarsın çünki anlamını çok merak ediyorum ben rüyalarımı normalde kendim yorumlarım ama bu rüyayı bir türlü bir yorum yapamadım yardımcı olursan sevinirim..